Osman baba Hollandalı gurbetçiler okul açtı

Tover Leiden ve Çevresi Türk Girişimciler Derneği tarafından Büyüknacar Fatih Mahallesinde yapımı tamamlanan Gücük İlkokulunun açılışı gerçekleşti.

Osman baba Hollandalı gurbetçiler okul açtı
Osman baba Hollandalı gurbetçiler okul açtı
GİRİŞ 07.02.2024 12:04 GÜNCELLEME 07.02.2024 12:12

Tover Leiden ve Çevresi Türk Girişimciler Derneği tarafından Büyüknacar Fatih Mahallesinde yapımı tamamlanan Gücük İlkokulunun açılışını İlçe Kaymakamı Muhammed Kaya, İlçe Başkanı Halit Karabudak, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Murat Ceyhan, Dernek Başkanı Durmuş Doğan ve Yönetimi ile birlikte vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdi.

Tover Leiden ve Çevresi Türk Girişimciler Derneği Başkanı Durmuş Doğan yaptığı konuşmada emeği geçen isimlere teşekkür etti.

 

 

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat