İzmir'de ruhsatsız silah operasyonu: Çok sayıda gözaltı var!

Tire ilçesinde ruhsatsız silah bulundurduğu ve silah imalatı yaptığı belirlenen şüphelilerin adreslerine gerçekleştirilen baskınlarda çok sayıda ruhsatsız tüfek ele geçirilirken olay ile ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 12.02.2024 12:34 GÜNCELLEME 12.02.2024 12:45

İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ödemiş Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Tire'de ikamet eden 5 şüphelinin silah imalatı ve ticareti yaptığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Savcılıktan alınan izinle operasyon için düğmeye basan ekipler, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda; 1 otomatik piyade tüfeği, 13 ruhsatsız tabanca, 5 ruhsatsız tüfek, 275 tabanca fişeği ve çok sayıda namlu açma için kullanılan teknik malzeme ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı