Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maldivler Devlet Başkanı Muizzu ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de Maldivler Devlet Başkanı Muhammed Muizzu ile görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maldivler Devlet Başkanı Muizzu ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maldivler Devlet Başkanı Muizzu ile görüştü
GİRİŞ 13.02.2024 14:24 GÜNCELLEME 13.02.2024 14:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Hükümetler Zirvesi çerçevesinde bulunduğu BAE’nin Dubai kentinde ikili temaslarını sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvedeki hitabının ardından Maldivler Devlet Başkanı Muhammed Muizzu ile ayaküstü görüşme gerçekleştirdi.

ONUR KONUĞU OLARAK YER ALDI

Erdoğan, “Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek” teması altında düzenlenen, çeşitli ülkelerden devlet ve hükümet yetkilileri ile uluslararası kuruluş, özel sektör, akademi, sivil toplum, düşünce kuruluşu, medya temsilcileri ve iş insanlarını bir araya getiren Dünya Hükümetler Zirvesi’ne onur konuğu olarak katıldı, ana konuşmacı olarak hitapta bulundu.

BAKANLAR EŞLİK EDİYOR

Erdoğan’a BAE ziyaretinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat da eşlik ediyor.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İnşallah gelirler
    Cevapla
  • selim ileri 2 ay önce Şikayet Et
    maldivler, yükselen okyanus suları altında kalarak önümüzdeki yıllarda tarih sahnesinden silinecek. inşallah maldiv halkının ülkemize göç etmesini istememiştir! suriyeli işgal ve istilasından sonra bir de 600 bin nüfuslu hint etnik unsuru ülkemizi gerçek anlamda cehenneme çevirir ve Türk ulusuna yaşam hakkı tanımazlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!