Erdoğan, BAE'de! Tüm dünyanın gözünü çevirdiği zirvede onur konuğu olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) geldi. Erdoğan, Dünya Hükümetler Zirvesi'ne onur konuğu olacak.

GİRİŞ 13.02.2024 01:37 GÜNCELLEME 13.02.2024 09:10
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Son dakika Recep Tayyip Erdoğan haberleri: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai Uluslararası Havalimanı'nda BAE Ekonomi Bakanı Abdullah bin Tuk el-Mari, Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer, Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Erdoğan, BAE'de! Tüm dünyanın gözünü çevirdiği zirvede onur konuğu olacak

ERDOĞAN'A BAKANLAR EŞLİK ETTİ

Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat da BAE'ye geldi.

DÜNYA HÜKÜMETLER ZİRVESİ'NDE ONUR KONUĞU OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek" teması altında düzenlenecek Dünya Hükümetler Zirvesi'ne onur konuğu olarak iştirak edecek.

Erdoğan, BAE'de! Tüm dünyanın gözünü çevirdiği zirvede onur konuğu olacak

ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRECEK

Çeşitli ülkelerden devlet ve hükümet yetkilileri ile uluslararası kuruluş, özel sektör, akademi, sivil toplum, düşünce kuruluşu, medya temsilcileri ve iş insanlarını bir araya getirecek zirvede ana konuşmacı olarak hitapta bulunacak Erdoğan'ın, zirve vesilesiyle BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan başta olmak üzere katılımcı ülkelerden mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirmesi öngörülüyor.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Abdülhamit Han 2 ay önce Şikayet Et
    Ya işte bizden ne Abdülhamitler ne Yavuz Sultan selimler ne Fatihler Fatih Sultan Mehmetler ne Recep Tayyip Erdoğanlar çıkıyormuş görün işte hangi ülkenin Cumhurbaşkanı böyle bir zirvelerde onur konuğu oluyordu
    Cevapla
  • Orhan 2 ay önce Şikayet Et
    İsrailin Filistin halkına yönelik katliamlarını durdurmak için İsraile destek veren ülkelerin desteğini kesmeliyiz. Yada İsrail'e savaşa girmeli bağımsız Filistin devleti kurulmalıdır. İsrail'in katliamları sürdükçe sorunun çözümü zorlaşır. Kıyıdan köşeden mücadelerle İsrailin katliamları durmaz. Buda bütün ülkelerin güçlü desteği ile olur. Dünyanın terör kaynağı israildir.
    Cevapla
  • Süleyman34 2 ay önce Şikayet Et
    BEA kimdi çıkaramadım.
    Cevapla
  • Objektif bakış 2 ay önce Şikayet Et
    Büyük olduğu için çıkaramamış olabilirsin.
    Cevapla
  • Abdurrahman 2 ay önce Şikayet Et
    Allah'im bütün muslumanlarin yöneticilerine birlik dirlik kardeşlik için muslumanlarin gönüllerine şu serpedecek yeryüzünde zalimlerin zulümlerin sobe erdirecek filistinde soykırımı sona erdirecek hayırlı kararlar almalarını nasıp eyle Allah'im zalimlerin tamamını helak eyle Allah'im Siyonist israilin Attıkları Bomba füze muhimmatlarin yüzkat fazlasıyla Ailelerine ordularına ateş yağdır
    Cevapla
  • Yusuf yıldız 2 ay önce Şikayet Et
    Reis'imize boşuna dünya lideri demiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!