Küçükçekmece'deki saldırıda ağır yaralanan Ebru Güneş'in ailesinden yürek yakan paylaşım

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın bir dernek ziyareti esnasında uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda ağır yaralanan 32 yaşındaki Ebru Güneş Dumlu’nun ailesinden yürek yakan bir paylaşım yapıldı.

GİRİŞ 14.02.2024 11:53 GÜNCELLEME 14.02.2024 12:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin gündemine oturan olay geçtiğimiz cumartesi günü meydana geldi. AK Parti Küçükçekmece mevcut Belediye Başkanı ve adayı Aziz Yeniay'ın, Kanarya Mahallesi'ndeki bir derneği ziyareti sırasında araçla olayla yerine gelen kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Yoldan geçen Ebru Güneş Dumlu, vücuduna isabet eden kurşunla yere yığıldı. 7 ay önce evlendiği ortaya çıkan Dumlu’nun sevenleri sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla dua istedi. 

Güneş'in bir kuzeninin yaptığı; “Ebru için dualarınızı bekliyorum. Bu saldırıyı yapan kişi ya da grupları kınıyorum” yürekleri yaktı.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 8
  • lazer61 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbim tez şifalar eylesin kardeşimize...amin
    Cevapla
  • abdullah 23 2 ay önce Şikayet Et
    kısas,kısas kısas bunu yapmaktan neden imtina ediyorsunuz anlamış değilim.hiç bir sebep yokken biri sizin hayatınızı mahvediyor ve uyduruk kanunlarımız bu kişiye bir tokat dahi atmıyor.ömür ödediğimiz vergilerle ölene kadar besliyor veya salıveriyor bakın bu adalet değil.Yarın Allah'a hesap vermeyeceksiniz haberiniz olsun.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bunu yapanlar sebep olanlar talimat verenler aynısını yaşattıklarını yaşasın inşallah Rabbim bunları hayattayken yaptıklarını kendi sevdikleriyle yaşatsın Allah belalarını versin kahru perişan olsunlar
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbim acil şifa versin inşallah
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Allah cc şifa versin inşaallah. Geçmiş olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi başladı!
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"