Fincanları tükürerek temizleyen işletmecinin ifadesi ortaya çıktı!

Edirne'de bir AVM'de fincanları tükürerek temizlerken görüntülenen ve hakkında adli işlem başlatılan işletmecinin ifadesi ortaya çıktı.

GİRİŞ 14.02.2024 23:28 GÜNCELLEME 15.02.2024 01:00
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Edirne Valiliği, hijyen kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle bir kahve dükkanı işletmecisi hakkında adli işlem başlatıldığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde yer alan işletmenin halk sağlığını tehlikeye düşürdüğünün belirlendiği ifade edildi.

İlgili kurumların işletmeyle ilgili tüm kontrolleri yerine getirdiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sosyal medyadan paylaşılan ve görüntüler arasında halk sağlığını tehlikeye düşürdüğü belirlenen işletmeci ile ilgili adli işlem başlatılmıştır. Edirne Belediyesi tarafından sağlık koşullarına uymadığı belirlenen işletme, çalışma ruhsatı olmadığı tespit edilerek mühürlenmiştir. Edirne'miz turizm şehri olup bu manada şehrimizin değerlerini korumak için tüm denetimlerimizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz."

SERBEST BIRAKILDI

İşletmeci H.Z. hakkında kamu sağlığına karşı işlenen suçlar kapsamında başlatılan soruşturma sonrası Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

H.Z'nin, ifadesinde, görüntülere yansıyan bardakların dekor amaçlı olduğunu, söz konusu bardakla kahve satışı yapmadığını söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • dmr 2 ay önce Şikayet Et
    buyur ülkede ki adalet bu kadar mışşşş
    Cevapla
  • Memet 2 ay önce Şikayet Et
    Başka yerlerin de bunda farkı yok. Adam müşteriye kızdı mı bunu ve daha kötüsünü yapar. Vatandaş dışarda bir şeyler yerken, içerken dikkat etmesi lazım.
    Cevapla
  • Diriliş... 2 ay önce Şikayet Et
    devletcigimin adaletcigi şimdi buna ödül verir..
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Chp li belediye şaşırdık mı? Tabiki de hayır...
    Cevapla
  • garbisyan 2 ay önce Şikayet Et
    memlekette rüşveti alan veren adamın ipini çekmeden bu işlemler düzelmez amiriniden memurundan herkes avanta rüşvet peşinde kokuşmuşluk içindeyiz vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı