Edirne'de 7'nci katan düşen genç öldü

Edirne’de bir apartmanın 7’nci katından düşerek ağır yaralanan 25 yaşındaki genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Edirne'de 7'nci katan düşen genç öldü
Edirne'de 7'nci katan düşen genç öldü
GİRİŞ 15.02.2024 16:36 GÜNCELLEME 15.02.2024 16:36

Olay, Edirne Nişancıpaşa Mahallesi Çokalca Cami Sokak üzerinde bulunan Coşkun Apartmanında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Edirne’de bir apartmanın 7’inci katında yaşayan Mustafa Çekirge, balkondan düşerek ağır yaralandı. Diğer bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinde kalbi durduğu öğrenilen 25 yaşındaki Mustafa Çekirge, yapılan kalp masajıyla yeniden hayata döndürüldü.

Daha sonra ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Mustafa Çekirge, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çekirge’nin cenazesi hastane morguna otopsisi yapılmak üzere kaldırıldı.

Vatandaşlardan Sadık Dalkılıç, yaşanan durumdan dolayı büyük üzüntü yaşadığını belirtti.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor