Hamza Dağ'ın vaatleri CHP'yi korkuttu!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, “Eşsiz İzmir Vizyon Lansman”ında İzmir için açıkladığı dev projelerin ardından muhalefeti korku sardı.

Hamza Dağ'ın vaatleri CHP'yi korkuttu!
Hamza Dağ'ın vaatleri CHP'yi korkuttu!
GİRİŞ 17.02.2024 21:33 GÜNCELLEME 17.02.2024 21:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Eşsiz İzmir Vizyon Lansman”ında projelerini açıklamasından sonra gözler muhalefete çevrildi.

Dağ’ın açıkladığı projeleri yakından takip eden CHP yönetimine sosyal medyada tepkilerin gelmesi üzerine Tunç Soyer, daha önce kendisinin sonlandırdığı bir uygulamayı yeniden hayata geçirme kararı aldı. 

Dağ, adaylığının netleşmesinin ardından vaatlerini lansmanı beklemeden açıklayan Dağ, proje lansmanında belediye otobüslerinde “90 dakika aktarma ücretsiz” uygulamasını getireceğini vurgulayıp, Genç İzmir’im Kart sahipleri için aktarma da ücretsiz binme süresini 120 dakikaya çıkaracağını vadetmesinin ardından CHP de harekete geçti.  

CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay da, Dağ’ın bu açıklamasından sonra, kendi partisinin kaldırdığı “90 dakikanın aktarma ücretsiz” uygulamasını geri getireceğini vadetti. 

SOYER GÖREVE GELDİĞİNDE UYGULAMAYI KALDIRMIŞTI

Bugün de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve gelir gelmez sonlandırdığı bu uygulama için, mart ayından itibaren “120 dakika aktarma ücretsiz” olacağını açıkladı. 

Görevinin bitmesine 1,5 ay kalan Tunç Soyer’in bu kararında, Hamza Dağ’ın adaylığı açıklandıktan sonra seçim kampanyasını başarılı yürütmesi ve İzmir için açıkladığı projelerinin etkisi olduğu yorumları yapıldı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Hamza kardeşim mütevazidir.İzmirde gönülleri toparlar.Önce hürmet,sonra hizmet.
    Cevapla
  • Dinarlı Fahri 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiyenin en pahalı suyu İzmirde her ay 600,, 700 tl içemediğimiz şebeke suyu faturası geliyor ayrıca her ay 800 tl de damacana suyu ödüyoruz,Suya kesinlikle çözüm bulunmalı şebeke su fiyatları en az % 50 indirim yapılmalıdır
    Cevapla
  • Ankarada Altınok 2 ay önce Şikayet Et
    İzmir zor biraz. gerçekçi olmak lazım.
    Cevapla
  • CERYANCI 2 ay önce Şikayet Et
    reis zoru sever
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri