İslam'a alçak saldırı: Feyza Altun gözaltına alındı

Avukat Feyza Altun, şeriat ile ilgili skandal bir paylaşımda bulundu. İslam dinine açıkça hakaret eden Altun gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

GİRİŞ 19.02.2024 15:29 GÜNCELLEME 19.02.2024 19:00
Bu Habere 532 Yorum Yapılmış

Ünlülerin avukatı olarak bilinen ve adı son dönemde Dilan Polat davasıyla gündeme gelen avukat Feyza Altun, paylaştığı Farsça şiire yapılan yoruma verdiği cevapta skandal bir ifade kullandı.

"Şeriate s......" paylaşımı yapan Altun'un mesajı sosyal medyada büyük bir tartışmanın fitilini ateşlerken, "#feyzaaltuntutuklansın" etiketinin gündem olması sonrasında ünlü avukat kendisinden şikayetçi olanlar için zehir zemberek ifadeler kullandı.

Feyza Altun kimdir? Eşi kim? Feyza Altun'un bilinmeyen hayatı...Feyza Altun kimdir? Eşi kim? Feyza Altun'un bilinmeyen hayatı...

KÜFÜRLÜ ŞERİAT YORUMU İNFİAL OLUŞTURDU

Altun, geçtiğimiz gün aktif olarak kullandığı Twitter (X) hesabı üzerinden Farsça bir şiir yayınladı. Bir sosyal medya kullanıcısı da ünlü avukatın Farsça yaptığı paylaşımın altına yorum yaptı. Altun, "Şeriate s......" diyerek karşılık verince söz konusu paylaşım silindi.

"İSLAM DİNİNİ HEDEF ALAN BİR PAYLAŞIM"

Feyza Altun'un bu paylaşımına "İslam dinini hedef alan bir paylaşım" diyerek tepki geldi. Sosyal medya kullanıcıları Altun hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıklandı.

ŞERİAT İSTEYENLERE "ARABİSTAN'A GİDİN" ÇAĞRISI

Tepki gören Feyza Altun, dilini değiştirmeyerek bu sefer "suç duyurunuza da s*kayım" ifadesini kullandı. Ünlü avukat, hem Instagram hem de Twitter üzerindeki paylaşımlarına hız kesmeden devam etti. "Şeriate karşı her zaman mücadele edeceğiz" diyen Altun, "Şeriat isteyen yallah Arabistan'a yazdı. 

GÖZALTI KARARI VERİLDİ

Avukat Feyza Altun, dün sosyal medya hesabından şeriat ile ilgili mesajı yazdı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı paylaşımların ardından 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçundan soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında Feyza Altun'un Beykoz'taki evinde arama yapıldı. Aramanın tamamlanmasının ardından Altun gözatına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

 

KAYNAK: DHA, HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 532
  • Alim 2 ay önce Şikayet Et
    Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ
    Cevapla
  • İmran 2 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın kanunlarını, adaletini değil, Muaviye'nin kanunlarını istiyorsun.
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiye de anayasa değişikliği yapılmalı İdam gelmelidir.
    Cevapla
  • Abdullah 2 ay önce Şikayet Et
    Yüzünde Nur yok
    Cevapla
  • SADİ 2 ay önce Şikayet Et
    bu kız dursun çiçeğin kızı
    Cevapla
  • Didim 2 ay önce Şikayet Et
    Göz altına alındı da ne oldu?... değerlerimize hakaret etmeye devam etti. cakasını da sattı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!