17 ilde DEAŞ'a 'Bozdoğan' darbesi: 51 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Bozdoğan-7' operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

GİRİŞ 05.03.2024 10:33 GÜNCELLEME 05.03.2024 11:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dakika... Güvenlik güçlerimizin terör örgütlerine yönelik operasyonları devam ediyor. Bu kapsamda; 17 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik olarak 'BOZDOĞAN-7' operasyonları gerçekleştirildi. 

Düzenlenen operasyonlarda toplam 51 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile operasyonun detaylarını paylaşarak, bilgi verdi.

17 İLDE OPERASYON

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Antalya, Balıkesir, Çorum, Düzce, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Yozgat ve Yalova’da operasyonlar düzenlendi.

Yerlikaya, Adana’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 3, Adıyaman’da 2, Afyonkarahisar’da 2, Amasya’da 1, Antalya’da 1,Balıkesir’de 4,  Çorum’da 3, Düzce’de 4, Eskişehir’de 4, Gaziantep’te 1, İstanbul’da 12, Kırşehir’de 1, Kocaeli’de 3, Konya'da 1, Manisa’da 6, Yozgat’ta 2, Yalova’da 1 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLILIK MESAJI

Bakan Yerlikaya, operasyona katılan polisleri tebrik ederek; "Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • konyalı 1 ay önce Şikayet Et
    Hepsi ya Suriyeli ya da kaçak göçmen. Hükümet bunları göndermeyerek büyük hata yapıyor..
    Cevapla
  • Gurkan 1 ay önce Şikayet Et
    Kaçi yabanci ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş