Beylikdüzü'nde kanalizasyon suyu denize aktı... Bir İSKİ felaketi daha

Beylikdüzü’nde İSKİ tarafından Yaşam Vadisi yanında yapılan kanalizasyon çalışması sonrası lağım sularının Marmara Denizi’ne döküldüğü noktada kötü koku ve pis görüntü oluşturdu.

GİRİŞ 05.03.2024 17:51 GÜNCELLEME 05.03.2024 17:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bölge sıcak havalarda daha pis bir koku yayıldığı ifade edilirken denizin kahverengine dönüştüğü alan drone ile havadan da görüntülendi.

İBB Başkan adayı Murat Kurum: İSKİ'mizi borç batağına sürükledilerİBB Başkan adayı Murat Kurum: İSKİ'mizi borç batağına sürüklediler

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi ile Marmara Denizi’nin birleştiği noktada yapılan çalışma sonrası kanalizasyonun pis suları deniz ile karıştı. Özellikle pis suların çevreye yaydığı kokudan ise vatandaşlar şikayetçi oldu. İSKİ’nin çalışması sonrası kanalizasyonun denize dökülen alanda ise oluşan kahverengi su drone ile havadan da görüntülendi. Havadan çekilen görüntüler, denizin kirlendiği noktayı gözler önüne serdi.

Haftanın 4 gün gezmek için sahile geldiğini ifade eden Mehmet Ali Sayar isimli vatandaş, “Kokudan rahatsız oluyorum arabamdan çıkamıyorum. Görüntü olarak da sıkıntı. Buranın düzeltilmesi iyi olur. Rahatsız oluyorum. Buranın düzeltilmesi iyi olur. Uzun süredir buralar böyle 3 aydır geliyorum buraya hep böyle” dedi.

İmamoğlu iptal etmişti! Murat Kurum 'İlk işim olacak' diyerek söz verdiİmamoğlu iptal etmişti! Murat Kurum 'İlk işim olacak' diyerek söz verdi

Murat Kurum: İmamoğlu’nun 5 yıl da başlayıp da bitirdiği tek şey var, o da İstanbul!Murat Kurum: İmamoğlu’nun 5 yıl da başlayıp da bitirdiği tek şey var, o da İstanbul!

Emekli bir vatandaş ise gezmek sahile geldiğini ve kokudan rahatsız olduğunu söyledi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Hizmet yoksa orda chp var
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ellemeyin istanbullulara olsun hala ekoyu desdekliyorlar
    Cevapla
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    İşi ehline teslim etmezsen olucağı buydu..
    Cevapla
  • Mehmetçik 1 ay önce Şikayet Et
    Çevre felaketi. iski kanalizasyon dairesi başkanlığı ne işle meşgul!!? Hemen önlem alınmalı ve acilen yapılmalı.
    Cevapla
  • akıtma 1 ay önce Şikayet Et
    fena mı bunların ağzından akıyordu şimdi herkes görsün deniz e akıtıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler