Tuzla'da boya fabrikasında yangın

Tuzla'da Kocaeli sınırında bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesi sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü.

GİRİŞ 11.03.2024 16:27 GÜNCELLEME 12.03.2024 09:36

İstanbul-Kocaeli sınırında bulunan bir boya fabrikasında yangın çıktı.

Gökyüzüne yükselen siyah dumanlar çevre ilçelerden görülürken, yangın itfaiye ekiplerinin 1 saat süren müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı. Yangın dron ile havadan görüntülendi.

Yangın, saat 16.00 sıralarında Tuzla-Kocaeli sınırında bulunan Mimar Sinan Mahallesi’ndeki bir boya fabrikasında çıktı.

DUMANLAR GÖKYÜZÜNÜ KAPLADI

Tek katlı boya fabrikasından yükselen dumanlar kısa sürede gökyüzünü kapladı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden ve Kocaeli’den itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesi sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında fabrikanın bir kısmı kullanılamaz hale geldi.

Yangın hakkında konuşan iş yeri yetkilisi, "Biz fabrikada çalışıyorduk, dumanları gördük. Kendi yerimiz olduğunu bilmiyorduk. Çok hızlı bir şekilde yayılmış. Depo olarak kullanılıyordu. İçeride banyo aksesuarları, taşlar vesaire vardı" dedi.

Öte yandan, yangın dron ile havadan görüntülendi.

KAYNAK: İHA, DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu