Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları ve ekibi iftarda buluştu

TRT 1 ekranlarında Ramazan boyunca seyirciyle buluşacak olan Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları, set ekibi, yapımcısı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ ile eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ iftar yemeğinde bir araya geldi.

Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları ve ekibi iftarda buluştu
Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları ve ekibi iftarda buluştu
GİRİŞ 13.03.2024 17:07 GÜNCELLEME 13.03.2024 17:07

Etkileyici hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında Ramazan boyunca seyirciyle buluşacak olan Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları, set ekibi, yapımcısı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ ile eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ, özel bir iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bozdağ Film Platoları’nda bulunan Söğüt 1299 Restoranı'nda düzenlenen iftar yemeğinde davetlilere Anadolu mutfağının zengin lezzetleriyle donatılmış bir menü sunuldu.

BAŞROL OYUNCULARI İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları Rüzgar Aksoy, Cem Kurtoğlu, Duygu Gürcan, Hakan Örge, Tuğba Melis Türk gibi oyuncular yemeğe katıldı.

Yemekte konuşan Yapımcı Mehmet Bozdağ; “Kısa sürede bu güzel projeye imza atan tüm arkadaşlarımın yüreğine sağlık. Aziz Mahmud Hüdayi’nin hayatını anlattığımız bu özel projede can hıraş çalışan oyuncularımıza, yönetmenimize, senaristlerimize ve set ekibimize teşekkür ediyorum. ” dedi.

RAMAZAN BOYUNCA EKRANLARDA OLACAK

İftar yemeği, ekip üyelerinin birbirlerine başarı dileklerinde bulunması ve gelecek bölümler için birlikte çalışmaya olan kararlılıklarını vurgulamasıyla son buldu. "Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu", Ramazan ayı boyunca TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşarak seyircilerin kalplerine dokunacak.

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak