Esenyurt için skandal çıkış! CHP’li adayın bölücülük hayali

“Kent uzlaşısı” kapsamında CHP listesinden seçime giren Esenyurt Belediye Başkan adayı Ahmet Özer, bölücü teröristlerin hayaline yakın bir açıklama yaparak tepki çekti.

GİRİŞ 17.03.2024 17:04 GÜNCELLEME 17.03.2024 17:04
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimleri için CHP ve DEM Parti arasındaki “kent uzlaşısı” kapsamındaki görüşmeler sonucunda İstanbul’un Esenyurt ilçesinde aday gösterilen Ali Gökmen‘in adaylığı geri çekilirken, yerine Prof. Dr. Ahmet Özer aday gösterilmişti.

“AYRI DEVLET” KURULMASINI İSTEMİŞTİ

Geçtiğimiz yıllarda yaptığı, “Kürtlerin özerk bölge gibi bir devlet kurmalarının kimseye bir zararı yok. Ayrıca da haklarıdır"  gibi skandal çıkışlarıyla ayrı bir devlet hayali kuran Özer, yeni bir skandala daha imza attı.

ÖZ YÖNETİM HAYALİ Mİ KURUYOR?

Özer, “Esenyurt 7 büyükşehirden 57 ilden daha büyük bir ilçe. Esenyurt'un il olup olmaması genel idarenin vereceği bir karardır. Esenyurt halkı da referandumla böyle bir talepte bulunabilir” açıklamasında bulundu. 

Skandal çıkış için sosyal medyada, “Sözde referandum yaparak Esenyurt’u Türkiye ve İstanbul’dan koparma niyetinde olduğu” yorumları yapılırken Özer’e tepki gösterildi.  

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 73
  • F5Y6 2 hafta önce Şikayet Et
    Ahhh CHP aaaahhhh. Yatacak yerin yok.
    Cevapla
  • ZAZAÇERKEZKIRMASI 1 ay önce Şikayet Et
    Ayrıştırıcı bir zihniyet oysaki herhangbir adayın milleti toplumu değerleriyle tüm unsurları ile birleştirici sevgiyle kucaklayıcı davranış sergilemesi gerekirken gördüğümüz tabloya bakınız düşündürücü üzücü ifadelere tanığız.
    Cevapla
  • Gül 1 ay önce Şikayet Et
    Size bu memlekette sarı torbadan başka hiç bir zırnık yok bunu bilin hoş oda çok bile dağ farelerine.
    Cevapla
  • Kaya 1 ay önce Şikayet Et
    Turk devleti nasil kirli iliskiler kuranlara teslim edelim aciktan pkk.dem.chp. ortak hareket ediyorlar.bizi erdogana mahkum ediyolar.turkiyede boyle muhalefet olursa erdogan kazanacaktir.baskakimseye veremek cunku turkiye chp.dem parti bizi terorle korkutuyor .
    Cevapla
  • Mete TÜRK 1 ay önce Şikayet Et
    Bence bu zatt cami duvarına işiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray, Netanyahu'ya bir kez daha Refah uyarısında bulundu: Kara saldırısına karşıyız
Pusu kurup öğretmenini bıçakladı! Dehşet anları kamerada...