7 aylık evli kadın öldürüldü: Eski erkek arkadaşı aranıyor

25 yaşındaki Gülhan Esen, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde öldürüldü. İşe giderken başından vurularak öldürülen 7 aylık evli Gülhan Esen'in cinayet şüphelisi olarak eski erkek arkadaşı M.T. aranıyor.

7 aylık evli kadın öldürüldü: Eski erkek arkadaşı aranıyor
7 aylık evli kadın öldürüldü: Eski erkek arkadaşı aranıyor
GİRİŞ 17.03.2024 21:45 GÜNCELLEME 18.03.2024 00:33
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Olay, cumartesi günü Darıca ilçesi Osmangazi Mahallesi Halı Saha Sokak'ta meydana geldi. İşe gitmek için evden çıkan Gülhan Esen, plakası alınamayan araçtan inen kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla vuruldu.

Esen'e 3 el ateş eden şüpheli kaçtı. Silah sesini duyanların ihbarıyla bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Sağlıkçıların kontrolünde başından vurulduğu anlaşılan Esen, ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gülhan Esen, doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Cenaze defnedilmek üzere Esen'in memleketi Erzurum'un Oltu ilçesine gönderildi.



KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Polis ekiplerinin çalışmalarında, Gülhan Esen'i öldüren şüphelinin takıntılı eski erkek arkadaşı M.T. olduğu tespit edildi. Şüphelinin, yaklaşık 1 hafta önce Gebze'deki bir lojistik firmasında işe başlayan Gülhan Esen'i takip ederek eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendiği, olay günü ise bir hafif ticari araçla İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinden gelerek evinin önünde Gülhan Esen'in çıkmasını beklediği sonra da olayı gerçekleştirdiği belirtildi. Ekiplerin kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmaları devam ediyor.

Şüpheli M.T. ile, Gülhan Esen'in  birkaç yıl önce tanıştığı, bir süre arkadaşlık yaptıktan sonra ayrıldıkları belirtildi. İddiaya göre, M.T.'nin, Esen'in 7 ay önce yaptığı evliliği kabullenemediği, takıntı haline getirip, genç kadını öldürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 54
  • Sivaslı 1 ay önce Şikayet Et
    İşin özü HUKUK SİSTEMİ CAYDIRICI değil.
    Cevapla
  • FaTiH 1 ay önce Şikayet Et
    caydırıcı cezaların olmaması, üzerine birde gayri İslâmi bir yaşam tarzımız olduğu sürece bu ve bunun gibi olayların ardı arkası asla kesilmeyecek....
    Cevapla
  • hasan 1 ay önce Şikayet Et
    kısasa kısas gelmedikçe bu olaylar durulmazzzzzzzzz... anlayın artık..
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    idam şart aga..millet pırasa doğrar gibi birbirini doğruyor..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bekar İnsanlar İlişki Halinde Olmasını Kınamıyoruz da Neden Öldürdüğünü mü Tartışıyoruz.. Eğri Cetvelden Düz Çizgi Çıkmayacağı Gibi Günah İşlerin Sonu da Böyle Olacaktı..
    Cevapla
  • Mahmut Can 3 hafta önce Şikayet Et
    Aynen öyle. Maalesef evleninceye kadar istediğin kişiyle ve kişilerle ilişki yaşamak namazlı niyazlı, tesettürlü müslümanlar tarafından bile gayet normal karşılanıyor. Arkadaş, sevgili gibi kavramlarla normalleştirilmeye çalışılan durumun, zina olduğu gerçeğini unuttuk veya bize unutturuldu. Ve bu sonuçlar maalesef kaçınılmaz oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu
İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi! Yeni GİK'te ilginç detay! Akşener iddiası