Balya balya para sayma skandalında yeni gelişme!

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında, söz konusu binayı sattığı öne sürülen Ali Rıza Braka, savcılığa 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi.

GİRİŞ 18.03.2024 11:58 GÜNCELLEME 18.03.2024 12:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca maddi gerçeğin ortaya çıkarılması, suç ve suç unsuru bulunup bulunmadığının tespiti için re’sen soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma çerçevesinde, Keleş ile birlikte eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın eski basın danışmanı Can Poyraz geçtiğimiz günlerde 'şüpheli' sıfatıyla Savcılığa ifade vermişti.

BİNAYI SATTIĞI ÖNE SÜRÜLEN KİŞİ DE İFADE VERDİ

Konuya ilişkin soruşturma sürerken, söz konusu binayı sattığı öne sürülen Ali Rıza Braka da 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifade verdi.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 5
  • zekeriya 1 ay önce Şikayet Et
    bunlar şimdi vergi de kaçırmıştır az gösterip te
    Cevapla
  • tokatli 1 ay önce Şikayet Et
    Militan Canan hiç ortada yok. Bunların dürüstlük edebiyatı yapmaları insanların aklıyla alaydır. Bu aymazlığı hala arsız arsız savunuyorlar. Yuh olsun.
    Cevapla
  • maraşlı 1 ay önce Şikayet Et
    chp il başkalığında para sayma görüntüleri çıkmış bunun üzerinden kıyamet koparıyorlar bence bu işten birşey çıkmaz bu ülkede bakan çoçuklarının evinden çıkan paralar ayakkabı kutusundan çıkan para görüntüleri ile birşey olmamışken paraları sıfırla sözü kulaklarımızdayken bu işten birşey çıkmaz
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    şantaj yapan avukatı ne zaman ifadeye çekeceksiniz. asıl suçluyu unuttunuz gizlediniz. hadi hayırlısı.
    Cevapla
  • Arif kabaçali 1 ay önce Şikayet Et
    vergi kaçırmaktan verin cezayı ödeyecek paşa bebesi mi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'dan son dakika İngiltere açıklaması! 'Defalarca uyardık' deyip resmen ilan ettiler
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada