Kaftancıoğlu'ndan İmamoğlu'na para sayma göndermesi: Kimin müdürü varsa o bilir

CHP'de para sayma skandalının yankıları sürerken, videonun çekildiği tarihte İstanbul İl Başkanı olan Canan Kaftancıoğlu'nun açıklaması merak ediliyordu. Kaftancıoğlu'nun, "Kimin orada ortağı, müdürü varsa ona sorsunlar" dediği öğrenildi.

GİRİŞ 18.03.2024 11:54 GÜNCELLEME 18.03.2024 11:54
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun “para kulesi” skandalındaki sorumluluğu kendisine yıkmaya çalışan CHP yönetimi ile İBB Başkanı İmamoğlu’na tepkili olduğu öğrenildi. Kaftancıoğlu’nun, “Görüntülerde kimin ortağı, genel müdürü varsa paranın kaynağını ona sorsunlar” diyerek İmamoğlu’nu işaret ettiği öğrenildi.

ÖZEL DE İŞARET ETMİŞTİ

İmamoğlu, skandalda adı geçen üç isim Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden itibaren yanında olan kişiler olmasına rağmen, “Benimle ilgisi yok” demişti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise İstanbul İl Başkanlığı binasının alımıyla ilgili sorulara “O süreci o dönem il başkanı olan Canan hanım yürüttü” karşılığını vererek topu Kaftancıoğlu’na atmıştı.

Para kulesinde kilit isim, İmamoğlu'nun gözdesi: İfadesi merak ediliyorPara kulesinde kilit isim, İmamoğlu'nun gözdesi: İfadesi merak ediliyor

'Yamyamlar doymuyor'...  CHP'nin kasasından çıkan milyonlar nerede?"Yamyamlar doymuyor"... CHP'nin kasasından çıkan milyonlar nerede?

‘PARANIN ADRESİNİ ONLAR BİLİR’

Kaftancıoğlu sessizliğini korumasına rağmen, kendisinin sorumlu olduğu imalarına çok tepkili. Kaftancıoğlu’nun yakın çevresine, “Para, alım satım, ihalelerle benim işim olmaz. O görüntülerde benim ortağım ya da genel müdürüm de yok. Kimin orada ortağı, müdürü varsa ona sorsunlar. Paranın adresini en iyi onlar bilir” dediği öğrenildi.

BU İŞLERİN MERKEZİ BEYLİKDÜZÜ

CHP'li bir kaynak ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bu işin tam göbeğinde yer aldığını iddia ederek şu değerlendirmeyi yaptı: 

"Bütün işlerin merkezi İmamoğlu’nun iki dönem belediye başkanlığını yaptığı Beylikdüzü. Dikkat edin. Dönemin CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı ve o bölgenin milletvekili Turan Taşkın Özer para dolu çantaları kendi ofisinde yine aynı ilçede CHP meclis üyesi olan Fatih Keleş’e teslim ediyor. İmamoğlu’na çok yakın olan Keleş, çantaları taşımak için CHP ile hiçbir resmi bağı olmayan İmamoğlu İnşaatın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz’ı yanına alıyor. Bu işlerin merkezinde İmamoğlu var."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert tepki: Oyun iyice kirlendi!Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert tepki: Oyun iyice kirlendi!

Balya balya para teslim operasyonunu kimin organize ettiği ortaya çıktıBalya balya para teslim operasyonunu kimin organize ettiği ortaya çıktı

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • kılçık 1 ay önce Şikayet Et
    paraya sahip çıkan yoksa bana verin
    Cevapla
  • Bozkurt 1 ay önce Şikayet Et
    Aklıma film repliği geliyor aldım ama bir sorun neden aldım
    Cevapla
  • dede 1 ay önce Şikayet Et
    beylikdüzü belediyesinden 15 milyon ibbden ne kadar tahmin edin artık, spor çantaları ile değil tırla filan mı taşınır artık.
    Cevapla
  • +ekrem+ 1 ay önce Şikayet Et
    kadın doğru söylüyor bu işin merkezi şek siz şüphesiz hangi imamın oglu ise o
    Cevapla
  • Ceryancı 1 ay önce Şikayet Et
    Özgür olmayan özel kaftancıoğlu sorumludur ona sorulsun, kaftancıoğlu benim haberim yok paranın kaynağını o odada kimin ortağı ve müdürü varsa ona sorun (İmamoğlu) İmamoğlu;eee kem küm eee HATIRLAMIYORUM... Ben;Tamam ülen itiraf ediyorum o para benim benim...!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi