Suat Pamukçu AK Parti'ye katıldı! Fatih Erbakan'dan tepki çeken yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yeniden Refah Partisi'nden ayrılan Suat Pamukçu'ya rozet takması hakkında konuşan Fatih Erbakan tepki çeken yorumda bulundu.

GİRİŞ 25.03.2024 00:49 GÜNCELLEME 25.03.2024 00:51
Bu Habere 379 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen AK Parti’nin “Yeniden Büyük İstanbul Mitingi”ne katıldı.

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu AK Parti'ye katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingte Pamukçu'nun rozetini taktı.



ERBAKAN'DAN TEPKİ ÇEKEN SÖZLER

Yeniden Refah Partisi İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde 'Büyük İstanbul Mitingi'ni gerçekleştirdi.

Pamukçu'nun AK Parti'ye katılmasıyla ilgili konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, tepki çeken sözler sarf etti.

Suat Pamukçu'nun AK Parti'ye katılmasıyla ilgili Fatih Erbakan, "Birileri mal bulmuş Mağribi gibi yolunu kaybetmiş bazı şahıslara rozet takıyorlar. Siz bir tane yolunu kaybetmişe rozet taktınız biz 6 ayın içerisinde 260 bin memleket evladına rozet taktık" dedi.

Erbakan'ın sözleri sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından tepkiyle karşılandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 379
  • Malatyalı 1 ay önce Şikayet Et
    Babasına hayatta iken oy vermeyenler Fatih Erbakan 'a babanın kemikleri sızlıyor diyor ...
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 1 ay önce Şikayet Et
    Bu bir yarış arkadaşlar hayırda yarışacağız. Siz yarışmayın kenarda bekleyin olmaz. Biz YRT olarak yani parti olarak var oluşumuzun gereğini yapacağız. Hayırda yarışacağız.
    Cevapla
  • İsmail 1 ay önce Şikayet Et
    Babanın kemikleri sızlıyor, Sen rozet taksan ne olur takmasan ne olur ? Bir iki seçimde silinip gideceksin , seni kullanan büyük eli daha hala görmekden acizsin, sende diğerleri gibi peçete gibi kullanılıp atılacaksin biraz akıllı ol , biraz Babanın oğlu ol.
    Cevapla
  • Burakk 1 ay önce Şikayet Et
    Suat kılıç nasıl yolunu kaybetmişse Şanlıurfa eski milletvekili nasıl yolunu kaybedip Yrp ye katilmissa Suat pamukcuda öyle yolunu kaybetmisdir . Kimse alınmasın gucenmesin
    Cevapla
  • Vtnds 1 ay önce Şikayet Et
    Birileri dedin adama dünya saygı duyuyor sen kimsin soyadından başka neyin var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li vekil ortalığı ayağa kaldırdı! Silahlar Teşkilat dizisine ait çıktı
Türkiye'nin hamleleri sonrası İsrail'den Irak komplosu! Ankara darbeyi vurdu gözleri döndü