İftar vakti feci kaza: Anne ve ikiz oğullarından biri hayatını kaybetti

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kontrolden çıkan Tofaş marka otomobilin ağaca çarptığı kazada 74 yaşındaki kadın ve oğlu hayatını kaybetti, bir oğlu yaralandı. Ailenin iftara yetişmeye çalıştıkları öğrenildi.

İftar vakti feci kaza: Anne ve ikiz oğullarından biri hayatını kaybetti
İftar vakti feci kaza: Anne ve ikiz oğullarından biri hayatını kaybetti
GİRİŞ 30.03.2024 22:08 GÜNCELLEME 30.03.2024 22:09
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı-Kaynarca Yolu’nda sürücüsünün kimliği belirlemeyen 54 AJS 659 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde ağaca çarptı. Kazada 74 yaşındaki anne Zeliha Biricik, ikiz çocukları Hasan Biricik ve Hüseyin Biricik yaralandı.



Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında yaralılar Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan müdahalelere rağmen anne Zeliha ve ikiz çocuklarından biri hayatını kaybederken, diğer oğlunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan, ailenin Kaynarca ilçesinde hayvancılık yaptığı ve iftara yetişmeye çalıştıkları öğrenilirken otomobilin paramparça olduğu kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bu teneke arabaları Türkiye üretti, buna izin verenlerde suçlu o zaman
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Tofaş teneke / dacia teneke / accent teneke. Ülkemizde İnsana ne kadar değer verildiğinin örneği bu arabalar. Güvenlik test'i uygulasa sıfır. Bu arabalar Abd ye bırakın satılmasını ülkeye girmesi bile hayal. Avrupa ülkelerinde girebilmekeri için özel kriterler gerekiyor. Ya bu ülkede samandan araba yapıldı anadol diyede uzun yıllar satıldı.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Tofaş teneke arabalar ttafikten men edilmeli . Yazık değil mi onca can gidiyor . Kader değişmez ama sorumluluğu kaldırmaz .
    Cevapla
  • Ecel 1 ay önce Şikayet Et
    Ecel. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Tofaş tabuttur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Stopaj oranları yenilendi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı! Hasan Arat dünyaca ünlü teknik adamla görüşecek