Bakan Yerlikaya duyurdu! PKK'yı öven ve güvenlik güçlerine saldıran 89 kişi gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van, Hakkari, Siirt, Batman, Şırnak ve İzmir'de terör örgütü PKK'yı övücü ve destekleyici slogan atan ve güvenlik güçlerine taşla saldıran 89 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

GİRİŞ 03.04.2024 03:00 GÜNCELLEME 03.04.2024 09:12
Bu Habere 179 Yorum Yapılmış

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"2 Nisan'da izinsiz gösteri yürüyüşü yapan, bölücü terör örgütüne yönelik övücü ve destekleyici slogan atan, güvenlik güçlerine taşla saldıran ve uyarılara rağmen dağılmayıp mukavemet gösteren Van'da 26, Yüksekova'da 29, Hakkari'de 9, Siirt'te 4 Batman'da 5, Şırnak'ta 10 ve İzmir'de 6 olmak üzere toplam 89 şüpheli gözaltına alınmıştır.

Güvenlik güçlerimiz, ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam ediyor."

Van, Bitlis ve Siirt'te 15 günlük yasak kararı! Bugünden itibaren başlıyorVan, Bitlis ve Siirt'te 15 günlük yasak kararı! Bugünden itibaren başlıyor

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 179
  • yabancı 3 hafta önce Şikayet Et
    sayın bakan bunlara öyle bir mukavemet gösterin ki şehitlerimiz aileleri huzur bulsun
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Bi kapıdan al diğer kapıdan çıksınlar. cezalar caydırıcı olmalı
    Cevapla
  • Erol 3 hafta önce Şikayet Et
    Böyle devam edin son terorist sevicisi içeri atılana kadar
    Cevapla
  • şahin 3 hafta önce Şikayet Et
    ya silah çeken taş atan devlete askere polise nasıl dağda vuruyorsan burdada yapacan nasıl israil devleti mahsum sivil çocukları öldürüyor sen sivil çocuk değil teröriste yapacan sen yakala bunlara hapiste besle bakın vatan sevgisi olan kişiler zor duruyor 16 temmuzda gördük burada askere polise devlete hakim ve savcılara gereği yapılmasını rica ediyoruz bunlar terörist vatanı bölmek
    Cevapla
  • Mehmet 3 hafta önce Şikayet Et
    Teröristana hayır demek için kayyumlar bir an önce gelmelidir. Birkaç ay içinde bizim Suriye'ye ve Irak'a büyük operasyonlarımız olacaktır. Bu operasyonlar esnasında içeriyi sağlam tutmak gerekir. Allah korusun operasyonkarımız esnasında bu belediyeler vasıtasıyla iç kargaşa çıkarabilirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’tan ‘Hasan Saklanan’ açıklaması: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz!
CHP'li Üsküdar Belediyesi'nin ilk icraatı şaşırtmadı: Emekçileri işten çıkardılar!