Bakan Koca: 8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık bünyesinde istihdam edilecek 8 bin sürekli işçinin kura çekimi ile belirlendiğini açıkladı.

 Bakan Koca: 8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi
Bakan Koca: 8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi
GİRİŞ 05.04.2024 13:08 GÜNCELLEME 05.04.2024 13:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İŞKUR tarafından isimleri bildirilen başvuru sahipleri arasından 8 bin kişilik kadro sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek adayı belirleyen noter kurasının bakanlık binasında gerçekleştirildiğini duyurdu. Koca, kuraların illerin trafik koduna göre sıralı şekilde ve her bir il için ayrı bir oturumda çekildiğini ifade etti. Koca, noter katılımı ve tespiti ile gerçekleştirilen kuranın adayların izleyebilmeleri için sosyal medya kanalından canlı olarak yayınlandığını belirterek, video yayınının 2 milyondan fazla kişi tarafından izlendiğini kaydetti.

Bakan Koca, kura sonuçlarına ilişkin şu bilgileri paylaştı:

"Kura sonuçları Bakanlığımız https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden yayınlanmış olup, adaylar T.C. kimlik numarası ile giriş yaparak sonucunu öğrenebilmektedir. Kurada yerleşenlerin atamasına ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular, önümüzdeki günlerde Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde yayınlanacaktır."

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Kasa boş 3 hafta önce Şikayet Et
    Çok eleman alıyorsunuz, Türkiye bütçesi bunu kaldırmaz, ancak 24 saat para basılırsa belki üstesinden gelinir.
    Cevapla
  • Doğrusu 3 hafta önce Şikayet Et
    8000 işçiyi kura ile alacağınıza keşke KPSS sınavı ile alsaydınız. Hem hak eden emek veren okuyan kişiler yerleşirdi hem de şaibe ortadan kalkardı. Diğer devlet kurumları KPSS ile alım yaparken Sağlık Bakanlığı çalışma barışını bozan uygulamaya ısrarla devam ediyor. İşçi dediğin karayollarında kömür madenlerinde vb. yerlerde olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...