Yıldız'ı 70 yaşındaki kocası sokak ortasında katletti!

Samsun'un Bafra ilçesinde, 70 yaşındaki eşi İsmail Yılmaz tarafından sokak ortasında silahla vurularak ağır yaralanan 43 yaşındaki Yıldız Yılmaz, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Yıldız'ı 70 yaşındaki kocası sokak ortasında katletti!
Yıldız'ı 70 yaşındaki kocası sokak ortasında katletti!
GİRİŞ 09.04.2024 15:44 GÜNCELLEME 09.04.2024 15:46
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Samsun, kadın cinayetinin son adresi oldu. Olay, 7 Nisan günü Bafra ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Tuna Sokak'ta meydana geldi. Yıldız Yılmaz (43), 3 tekerlekli bisikletle giderken boşanma davası açtığı eşi İsmail Yılmaz’ın (70) silahlı saldırısına uğradı.

BAŞINDAN VE GÖĞSÜNDEN VURDU

DHA'da yer alan habere göre tabanca ile başından ve göğsünden vurulan Yıldız, ağır yaralandı. İsmail Yılmaz, bu kez namluyu kendi çenesine dayayıp tetiği çekti.

KATİL KOCA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yaralanan Yıldız ve İsmail Yılmaz çifti, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınan İsmail Yılmaz, dün çıkarıldığı Bafra Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GENÇ KADIN KURTARILAMADI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi süren Yıldız Yılmaz ise bugün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Hikmet Camural 3 hafta önce Şikayet Et
    Su katiillere idam uygulansa ne güzel temizlik olacak zaten temizlik imandan gelirmis bu ara ne kadar cok cinayet isleniyor hayret dogrusu
    Cevapla
  • Osmanlı Başkenti 3 hafta önce Şikayet Et
    Yapma mert kardeşim ölmüş gitmiş müslümansa ALLAH CC rahmet eylesin bizlerede hayırlı ömür ölüm nasip eylesin deyip geçelim ne olur.Hayırlı bayramlar.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah korkusu ne olduğu nu bilmemek
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 3 hafta önce Şikayet Et
    Yaşına bakmadan genç kadın cazibesine kapılıp hem kendi hayatını hem kadının hayatını mahvetmiş.
    Cevapla
  • irfan 69 3 hafta önce Şikayet Et
    70 yaşiıdaki bir adam 43 yaşındaki ve resimdeki bayan ise sonuç kaçılnılmaza yakın duruyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti
Yusuf Tekin üniversite sınavlarıyla alakalı çok değerli bir adım attı