Ünlü tatil merkezinde nüfus 1 milyona dayandı

9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle Çeşme'deki oteller yüzde 100 dolarken, dünyaca ünlü Ilıca Plajı’nda da yoğunluk yaşandı. Tatilcilerin turizm cenneti Çeşme'ye akın etmesiyle nüfus 1 milyona dayandı.

GİRİŞ 11.04.2024 16:44 GÜNCELLEME 11.04.2024 16:50
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Turizmin gözbebeği Çeşme, 9 günlük bayram tatilinde de tatilcilerin gözdesi oldu. Bayram tatilinin başlamasından hemen önce rezervasyonlar yüzde 80'lere ulaşırken, bayramın ikinci gününde doluluk yüzde 100'e ulaştı. Çeşme Emniyet Müdürlüğü ve Çeşme Jandarma Komutanlığı ekipleri de nüfusun 1 milyona dayandığı Çeşme'de huzur ve güvenin korunması için ek önlemler aldı. Polis bölgesinde 200, jandarma bölgesinde 90 güvenlik görevlisi, bayram tatili boyunca asayiş ve huzurun sağlanmasına yönelik görev yapıyor.



Çeşme ve özellikle Alaçatı otoban girişlerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, güvenlik ekipleri, tatilcilere kolonya dökerek, şeker ikram etti. Öte yandan güneşli havayı fırsat bilen birçok tatilci de ünlü Ilıca Plajı'nda güneşlenmeyi ve denize girmeyi tercih etti. Tatilci yoğunluğu esnafın yüzünü güldürürken, Çeşme ve Alaçatı sokakları da hareketlendi. Çeşme ve Alaçatı'daki restoran ve kafelerde de bayram bereketi yaşanıyor.
Bayramdan sonra da 18 Nisan tarihinde başlayacak olan ve 21 Nisan'a kadar devam edecek olan 13'üncü Alaçatı Ot Festivali'nde de Çeşme'de yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Murat 2 hafta önce Şikayet Et
    Urla bom boş arkadaşlar urla'ya bekliyorum sizi...
    Cevapla
  • Akın 2 hafta önce Şikayet Et
    Urlaiskele tıklım tıkış.
    Cevapla
  • Ahahahaha 2 hafta önce Şikayet Et
    Tamam işte ülkenin kaymangini yiyip sonra da iktidarı çekistiren ve sadece üretimi kendilerinin yaptığını sana tayfa siz zaten koyunuzdesiniz :) makarna kömür edebiyatı üzerinden sizi esas sömüren elitler
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu guruh millet aç aç diyerek sefasini suren guruh degilse bende ne olayım
    Cevapla
  • Mustafa 3 hafta önce Şikayet Et
    Memleketlerimizi anne ve babalarımızıda ihmal etmeyelim. Hatırlatma babında yapmayanlara
    Cevapla
  • Ayarcı 3 hafta önce Şikayet Et
    Millet aç aç.tatile gidiyorlar...
    Cevapla
  • Adnan 2 hafta önce Şikayet Et
    85 milyonun kaçta kaçı tatilde,40 kişilik bir sınıfta 5 öğrenci çalışkan ise bütün sınıf çalışkan mı oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı