Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı

İstanbul'da düzenlenen "MAHZEN-27" operasyonuyla hakkında İnterpol'ün kırmızı bültenle dolandırıcılık suçundan, sarı bültenle 2 ayrı hırsızlık suçundan aranma kaydı bulunan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov yakalandı.

GİRİŞ 16.04.2024 08:12 GÜNCELLEME 16.04.2024 09:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonla ilgili detayları sosyal medya hesabından şu sözlerle aktardı:

INTERPOL KIRMIZI BÜLTENLE ARIYORDU

İstanbul'da düzenlenen "MAHZEN-27" operasyonuyla hakkında İnterpol'ün 
Kırmızı bültenle dolandırıcılık suçundan, Sarı Bültenle 2 ayrı hırsızlık suçundan aranma kaydı bulunan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov yakalandı.

'NEFES ALDIRMAYACAĞIZ'

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;

Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız. Hepsini tek tek adalete teslim edeceğiz.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar sonucu Kazakistan  tarafından "Dolandırıcılık ve Hırsızlık" suçlarından kırmızı ve sarı bülten ile aranan Nurlan Zharımbetov İstanbul'da düzenlenen "MAHZEN-27" operasyonuyla yakalandı.

Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • emekli 1 hafta önce Şikayet Et
    Ne cezası var ki 1 yıl sonra çıkar.
    Cevapla
  • caycuma 1 hafta önce Şikayet Et
    Sasirdik mi
    Cevapla
  • osman 1 hafta önce Şikayet Et
    nefes aldırmıyorsunuz anladık ama bu kadar şuçlu istanbula gelene kadar nasıl nefes aldı
    Cevapla
  • fatih söylemez 1 hafta önce Şikayet Et
    Aziz milletimiz idam istiyor... neden mecliste oylanmıyor? olmadı referandum yapılsın... ülkemizin vatandaşları yetmiyormuş gibi bir de yabancı ülkelerin suçluları ülkeyi zehirliyor soyuyor dolandırıyor öldürüyor...
    Cevapla
  • Sormazlar mı 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu ne ya Nefes aldırmayacağız mı? Bunlar Türkiye’ ye nasıl elini kolunu sallayarak giriyorlar diye sormazlar mı adama
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!