41 ilde uyuşturucu operasyonu: 268 gözaltı

41 ilde düzenlenen Narkoçekil-12 operasyonlarında 268 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 18.04.2024 08:21 GÜNCELLEME 18.04.2024 08:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde İmalatçılarına yönelik 41 İlde eş zamanlı operasyon düzenlendiğini duyurdu.

“NARKOÇELİK-12” operasyonlarında; 856 Kg uyuşturucu madde ve 795 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 268 şüpheli yakalandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Uyuşturucu ile mücadele sonuna kadar kararlılıkla devam etmeli...
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Milletimin evlatlarını zehirleyip, önce âilesinden, devletinden, dinininden koparan , sonra da hayattan koparıp yok eden bu zehirli canilerin ülkemden kökünün kazınması şarttır. Bu yönde azami gayret gösteren iç işleri banımız ve tüm güvenlik güçlerimizi tebrik ediyor dualarımızı iletiyorum.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    polis yakalıyor adliyeden çıkıyor cezar ağır caydiri değil alan satan torbacinin mal varlıklarına el koyun ceza evlerindekilerini yatirmayin dağları ovaları ağaçlandırma yapın en zor işlerde calissinlar ceza evlerindekilerini
    Cevapla
  • vatansever 1 hafta önce Şikayet Et
    C E Z A L A R I A R T I R I N I Z. Yoksa bu iş bitmez. Üreten satan ömür boyu hapis ( halkımızın dileği idam gerçi) kullananlar için de en az 10 yıl. Bu iş biterdi. Yazık oluyor gençlere. Vatandaş olarak bir an önce kanun değişsin ve ağırlaştırılmış hapis gelsin veya idam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'yı sel aldı! Cadde ve sokaklar göle döndü
Hamas’tan ‘Hasan Saklanan’ açıklaması: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz!