Torbacılara şafak operasyonu: Gözaltılar var

Kayseri’de polis ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik 52 personel ile yapılan şafak operasyonunda 10 kişi yakalandı.

Torbacılara şafak operasyonu: Gözaltılar var
Torbacılara şafak operasyonu: Gözaltılar var
GİRİŞ 18.04.2024 09:39 GÜNCELLEME 18.04.2024 09:39

Güvenlik güçlerimiz uyuşturucuya geçit vermiyor...

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 24 ekip 52 personel ile torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon yapıldı.

10 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Yapılan operasyonda 6 şüpheli ile birlikte narkotik madde ve uyuşturucu, uyarıcı haplar, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet hassas terazi ele geçirilirken uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 11 yıl 4 ay 30 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi B.E. (28), uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve hırsızlık suçlarından toplam 13 yıl 10 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi G.B. (27), uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve hırsızlık suçlarından toplam 8 yıl 8 ay hapis cezası bulunan cezaevi firarisi M.Ş. (44), uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ö. (30) ile birlikte toplam 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınarak emniyetteki işlemleri tamamlanan 9 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Stopaj oranları yenilendi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması