Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!

Süleymancılar cemaati kurucusunun torunu Fatih Süleyman Denizolgun, bakanlık ziyareti sırasında cemaat tarafından tehdit edildiğini açıklayarak 'Kurişiilik (Alihan Kuriş) Dünyanın en büyük terör örgütlerindendir' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 20.04.2024 14:09 GÜNCELLEME 20.04.2024 14:33
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Süleyman Efendi cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın büyük torunu Mehmet Beyazıt Denizolgun'un oğlu eski AK Parti İstanbul milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun görüşmeye gittiği bir bakanlıkta, bakan yardımcısının koruması tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

"BAKANLIKTA PARMAK SALLAYARAK TEHDİT ETTİ"

Bir süredir Süleymancılar cemaatinin lideri Alihan Kuriş hakkında açıklamalar yapan Fatih Süleyman Denizolgun, kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü kişinin adını vermedi ancak fotoğrafını paylaştı. Korumanın kendisine parmak sallayarak, ‘Cemaat, yazılarından çok rahatsız, ona göre’ dediğini sosyal medya hesabından paylaştı.

Fatih Süleyman Denizolgun paylaşımında şunları yazdı:

“İsmini vermek istemediğim bir bakanlığımızın, yine ismini vermek istemediğim bir bakan yardımcımızın koruma ekibinden biri; bakanlığın içinde; görüşmem bittikten sonra; "Cemaat, yazılarından çok rahatsız, ona göre" diyerek ve parmak sallayarak tehdit etmiştir.

"KURİŞİİLİK TARİHTE GELMİŞ, GEÇMİŞ; EN BÜYÜK SUÇ VE TERÖR ÖRGÜTLERİNDEN BİRİ"

Kurişiilik; Dünyanın en büyük kötülük merkezi haline gelmiş olup, tarihte gelmiş, geçmiş; en büyük suç ve terör örgütlerin en başındaki yapıdır. Bakanlıklarımız, Tüm Bürokrasi ve Tüm Yargının içerisine sızan, çok tehlikeli bir yapı haline gelmiştir. Aşağıda; ilgili kişinin resmi bulunmaktadır.

Başta Cumhurbaşkanlığımızın; İstihbarat ve Emniyet Teşkilatlarımızın, Tüm Bakanlıklarımızın, Tüm Başsavcılarımızın ve Tüm Dünya Kamuoyunun, Tüm İnsanlığın; Saygı ve Selamlarımla Bilgilerine arz ederim.”

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 113
  • Ekrem Tosun 1 hafta önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanımız bunlara çok yüz verdi bunlar çok yakında cumhurbaşkanına bir sükat yapabilirler onun için reis bunlar için çok acil bir önlem alması lazım yoksa kendi soradan bin pişman olur çünkü bunlar seçimlerde CHP oy verdiler
    Cevapla
  • Osman 1 hafta önce Şikayet Et
    Yorumlara bakınca haberin içeriğinden dolayı korkmaya başladım açıkcası. Bu yorumların aynısını zamanında fetöcüler yapıyordu. Vebal , hizmet, kul hakkı dillerinden düşmezdi. Sonra ne oldu mossad- cia hizmet karı çıktılar. Bu gurubun filistine destekle ilgili bir açıklaması oldu mu? Yahudileri eleştiren bir açıklaması var mı. Bunlar yoksa bu devirde size neden iyi densin anla. Hani müslü
    Cevapla
  • Derin 1 hafta önce Şikayet Et
    Resimdeki adam çok tehlikeli birisine benziyor. Aman dikkat. Hemen suç duyurusunda bulunmak lazım. Baskanim sen korma
    Cevapla
  • Kul 1 hafta önce Şikayet Et
    Millet vekilisin yaptığın hizmetlerle gündem ol cemaati tanımayan onca kişinin yalan yanlış yorumlarıyla O güzelim topluluğun hakkına da girmeyin
    Cevapla
  • Emre 1 hafta önce Şikayet Et
    Ey F Denizolgun ahirette Süleyman efendi hazretlerinin yüzüne bakabilecekmisin neden fitne çıkarıyorsun Allah tan kork.
    Cevapla
  • Fatih 1 hafta önce Şikayet Et
    Fatih abimize laf yok ihtişami yeter. O reisimizin yaninda beraber yürüyor sizin gibi degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Prensipte anlaşıldı