Bakan operasyonu duyurdu: 194 kişi yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 81 ilde uyuşturucu madde imalat ve satışını yapan şahıslara yönelik düzenlenen “Narkoçelik-13” operasyonlarında 194 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

GİRİŞ 21.04.2024 08:14 GÜNCELLEME 21.04.2024 13:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İçişlerini Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre; Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca, 4 bin 289 ekip, 14 bin 108 personel ve 196 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 81 ilde "Narkoçelik-13” operasyonları düzenlendi.

Düzenlenen operasyonlar sonucu 451 kilogram uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 194 şüpheli ise yakalandı.

Düzenlenen operasyonlar sonucu Ankara’da 40 kilogram esrar ele geçirildi, 6 şüpheli ise yakalandı. İstanbul’da ise 7 kilogram kokain ele geçirilirken 1 şüpheli yakalandı.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • GERÇEK AKINCI 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah’a ve Resûl’üne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk yapanların cezası, öldürülmeleri veya asılmaları ya da ellerinin ayaklarının çaprazlama kesilmesi veya yerlerinden sürülmeleridir. Bu (ceza), dünyadaki rezillikleridir. Ahiretteyse onlar için büyük bir azap vardır. (5/Mâide, 33)
    Cevapla
  • Durağı Olmayan Yol 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu Haber e kayıtsız kalmayın birey biliyorki yazmış vatandaş bu vebal haberi ekibinde İhbar olarak ele alın ve gerekli yerlere bildirin
    Cevapla
  • gariban 1 hafta önce Şikayet Et
    Ne zaman bu yabancılar ülkemize geldi bütün dengeler bozuldu
    Cevapla
  • Emekli Memur 1 hafta önce Şikayet Et
    Her yer çete dolmuş, bunlar gökten inmediylerse nereden geldiler.
    Cevapla
  • Hüsnü Başmak 1 hafta önce Şikayet Et
    Başarılı bir şekilde sürdürülen pkk imhasına eş zamanlı olarak, pkk şehir yapılanması kck, dhkp-c, mlkp, Pys ve iş birlikci terör örgütü fetö imhasıda elzemdir zaman kaybetmeden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..