Bursa'da 85 yaşındaki kayıp Alzheimer hastası kadın, 54 saat sonra ölü bulundu

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Alzheimer hastası Hacer Ubuz’un (85), 54 saat sonra boş bir arazide cansız bedeni bulundu.

Bursa'da 85 yaşındaki kayıp Alzheimer hastası kadın, 54 saat sonra ölü bulundu
Bursa'da 85 yaşındaki kayıp Alzheimer hastası kadın, 54 saat sonra ölü bulundu
GİRİŞ 21.04.2024 16:16 GÜNCELLEME 21.04.2024 16:16

Orhaneli ilçesi Koçu Mahallesi’nde oğlu ve gelini ile yaşayan Alzheimer hastası Hacer Ubuz, 19 Nisan’da evden çıktıktan sonra geri dönmedi. İhbar üzerine jandarma ekipleri mahallede ve çevresinde arama çalışması başlattı. Mahalledeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen ekipleri, Hacer Ubuz’un saat 05.00’te mahalleden çıktığını tespit etti.

Bölgeye Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, İHH, ANDA ve Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekipleri sevk edildi. Mahalle ve çevresinde arama başlatan ekipler, bugün saat 11.00 sıralarında Hacer Ubuz’un, mahalleye 2 kilometre mesafedeki boş bir arazide, kayaya dayanmış halde cansız bedenini buldu. Hacer Ubuz’un cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var
Polise saldıranlar yakalandı! Aralarında ünlü fenomen de var