Samsun’da trafik kazası! Yaralılar var...

Samsun’un Kavak ilçesinde otomobil ile ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Samsun’da trafik kazası! Yaralılar var...
Samsun’da trafik kazası! Yaralılar var...
GİRİŞ 21.04.2024 17:26 GÜNCELLEME 21.04.2024 17:26

Edinilen bilgiye göre, Şeyhli Mahallesi’nde M.Ş.’nin (37) kullandığı 55 GA 743 plakalı otomobil ile Ş.G. (35) yönetimindeki 55 AAC 975 plakalı ticari araç çarpıştı.

Kazanın şiddetiyle araçlar savrulurken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada sürücüler ile birlikte her iki araçta yolcu olarak bulunan B.Ç. (52), S.G. (40) ve H.G. (48) yaralandı.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından sağlı ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat
Merkez Bankası'ndan kredi ve enflasyon açıklaması