Samsun'da savcıyım diyerek altın ve paraları alıp kaçtı!

Atakum ilçesinde kendini savcı olarak tanıttığı kişi, Irak uyruklu H.A.'yı dolandırarak kaçtı. Şüpheli Malatya’nın Hekimhan ilçesinde yakalanıp, gözaltına alındı.

Samsun'da savcıyım diyerek altın ve paraları alıp kaçtı!
Samsun'da savcıyım diyerek altın ve paraları alıp kaçtı!
GİRİŞ 22.04.2024 23:34 GÜNCELLEME 22.04.2024 23:34

Samsun’da İ.Y. kendini telefonda savcı olarak tanıtıp, ‘kimlik bilgileriniz terör örgütü tarafından suçta kullanıldı’ diyerek Atakum ilçesinde ikamet eden Irak uyruklu H.A.’yı yanına çağırdı.

Yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Kavak ilçesine giden H.A., 200 gram ziynet eşyası, 5 bin 800 dolar ve 8 bin lira parayı İ.Y.’ye verdi. Bir süre sonra dolandırıldığını fark eden H.A., polise şikayette bulundu. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, İ.Y.’nin taksiyle olay yerine geldiğini tespit etti. Taksinin Malatya’nın Hekimhan ilçesine gittiği belirlendi. Ekipler, Hekimhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçip, İ.Y. ve taksi sürücüsü H.B.’yi (37) ziynet eşyası ve paralarla yakalayıp, gözaltına aldı. H.B., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, İ.Y. ise Samsun’a getirildi. 

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!
Merkez Bankası'ndan kredi ve enflasyon açıklaması