Çaldığı motosikletin çalındığını söyleyen şüpheli tutuklandı

Adana'da park halindeki motosikleti çalan Süleyman H. polis ifadesinde, "Lokantada yemek yedik, motosikletin çalındığını gördük" dedi.

GİRİŞ 23.04.2024 11:31 GÜNCELLEME 23.04.2024 11:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Adana’da otelin önünde park halindeki motosikleti, devreye giren alarma aldırış etmeden çalan 2 şüpheliden Süleyman H. (21), güvenlik kamerası görüntülerinden yakalandı. İfadesinde, “Motosikleti çaldıktan sonra bir şeyler yemek için lokantaya gittik. Masadan kalktıktan sonra motosikletin çalındığını gördük” diyen Süleyman H. tutuklandı.

Olay, 15 Nisan’da saat 19.30 sıralarında Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi’ndeki bir otelin önünde meydana geldi. Süleyman H., Ömer Ö.’nün park halindeki motosikletini düz kontakla çalıştırırken, yanındaki kişi ise cep telefonuyla konuşma bahanesiyle gözcülük yaptı. Şüpheliler, alarmın çalmasına aldırış etmeden çalıştırdıkları motosiklete binip, bölgeden uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

DAHA ÖNCE DE 5 MOTOSİKLET ÇALIP, SATMIŞ

Motosikletini yerinde bulamayan Ömer Ö.’nün ihbarıyla Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen Süleyman H.’nin, 3 ay içerisinde 5 motosiklet daha çaldığı tespit edildi. Süleyman H., Dağlıoğlu Mahallesi’nde caddede yürürken yakalandı. Emniyete götürülen Süleyman H. ifadesinde, “Motosikleti çaldıktan sonra bir şeyler yemek için lokantaya gittik. Masadan kalktıktan sonra motosikletin çalındığını gördük. Önceki motosikletleri de bir tanıdığımın avukat masraflarını karşılamak için çalıp, sattım” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Süleyman H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çalıntı motosikletler bulunamazken, suç ortağı şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • temel 1 hafta önce Şikayet Et
    suc makinesi yani devlet korumasi altin da hemen devlet hatasini anlar birakir yakin da vekil bile olur biraz daha suc isler ise
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Serbest kalırsa çalmaya devam eder.
    Cevapla
  • Kutahyali 1 hafta önce Şikayet Et
    Sizde bu hırsızı insan pazarında satın.
    Cevapla
  • adem 1 hafta önce Şikayet Et
    çözüm basit suçu meslek yapanı salmayın
    Cevapla
  • Mizah 1 hafta önce Şikayet Et
    Yarın serbest kalır öbür gün avukat masrafını çıkartmak için başka motosiklet çalar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama