Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Kemik ve kıyafet parçaları bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğu bildirildi.

GİRİŞ 23.04.2024 22:23 GÜNCELLEME 24.04.2024 03:15
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet ve muhtelif kemik parçalarının, kırsal Armutlu Mahallesi'ne yaklaşık 3,5 kilometre uzaklıktaki engebeli ve orman örtüsünün yoğun olduğu dere yatağında, köylü vatandaşlar tarafından bulunduğu belirtildi.

MALZEME VE KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Açıklamada, malzeme ve kemik parçalarının bulunduğu bölgenin cumhuriyet savcısı nezaretinde, olay yeri inceleme timleri ve jandarma ekipleri tarafından inceleme altına alındığı ve araştırma faaliyetlerine devam edildiği kaydedildi.

OLAY

Armutlu Mahallesi'ndeki evinden 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü yapmak için köpeği Tina ile ayrıldıktan sonra haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg için İl AFAD Müdürlüğü koordinasyonunda çalışma başlatılmıştı.

Armutlu ve çevresindeki ormanlık bölgenin yanı sıra yakın mahallelerde, su kuyuları, dere yatakları ve mağaralarda günlerce Berzeg'i ve köpeğini arayan ekipler herhangi bir ize rastlayamamıştı.

Geyikli ile Armutlu mahalleleri arasında 29 Ağustos'ta bir vatandaşın dikkati sayesinde bulunan köpeğin Tina olduğu, Berzeg ailesi tarafından teşhis edilmişti. Köpeğin, sağlıklı ve bakımlı olduğu belirlenmişti. Küresel konumlama sistemi (GPS) cihazı takılan Tina'nın araziye bırakılmasından da herhangi bir sonuca ulaşılamamıştı.

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Dadaşım 1 hafta önce Şikayet Et
    Şu ülke nasıl mı düzelir şu nesli yol edecen alttan gelenler bu insanları görmeyecek anca böyle düzelir şu yorumlara bakınca ülke neden böyle fazla düşünmemek lazım
    Cevapla
  • Vatandas 1 hafta önce Şikayet Et
    Herkes rahat bir uyku uyuyabilir
    Cevapla
  • suvaslu 1 hafta önce Şikayet Et
    bu kadar sırlı bir cinayet oluyoda,içimizdeki hainleri niçin....?
    Cevapla
  • Neşe duman 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu işte bir iş yok.. adam kaybolup ücra bir yerde vefat etmiş.. kredi kartları bulunmuş yanında, hesaplarda şüpheli bir hareket olsa haber olurdu zaten… 250 km alan taranmıştı güya , alanı daraltıp daha ince yarasalardı daha etken bulunurdu
    Cevapla
  • kaledavazlı 1 hafta önce Şikayet Et
    Üzeyir garih i hatırlattı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çeşme'de 3 günlük festival 15 milyon TL’ye ihale edildi!
MSB duyurdu: 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi