İbrahim Oktugan'ı öldüren Y.K. Aralık'ta okuldan atılmış

Okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla öldüren Y.K'nın geçtiğimiz Aralık ayında okulla ilişiğinin kesildiği öğrenildi. Katil zanlısına silah satan kişi de aranıyor.

GİRİŞ 10.05.2024 11:28 GÜNCELLEME 10.05.2024 11:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul’da Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Oktugan’nı tabanca ile öldüren Y.K’nın geçtiğimiz Aralık ayında okulla ilişiğinin kesildiği öğrenildi.

ARKADAŞLARI DA ŞİKAYET ETTİ

Daha önce kardeşlerinin de burada öğrenci olduğu belirtilen Y.K.’nın disiplin kurallarına uymadığı ve bu nedenle sık sık uyarıldığı ortaya çıktı. YK, okula başladığı günden itibaren kavga ve kötü alışkanlıkları nedeniyle diğer öğrenciler tarafından da okul yönetimine şikayet edildi. Okul yönetimi daha önce hiçbir sıkıntı yaşamadıkları aileyi çocukları konusunda uyardı. Uyarıları dikkate almayan Y.K. 40 gün sonra okuldan atıldı. Bir daha okula gitmeyen Y.K, cinayet için önce silah satın aldı ardında da okula giderek herkesin iyi bildiği hayatını eğitime adayan İbrahim Oktugan’ı öldürdü. Polis Y.K’ya silah satan kişiyi de arıyor.

Okul müdürünü öldüren öğrenciyle ilgili tüyler ürperten detay!Okul müdürünü öldüren öğrenciyle ilgili tüyler ürperten detay!

Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürüldüğü saldırının görüntüleriOkul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürüldüğü saldırının görüntüleri

Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren şahıs hakkında yeni gelişme! Karar verildiEyüpsultan'da okul müdürünü öldüren şahıs hakkında yeni gelişme! Karar verildi

CEZALARIN AĞIRLAŞMASINI BEKLİYORUZ

Final okullarının ortaklarından İbrahim Taşel, yaşananların çok acı olduğunu belirterek, “Pırıl pırıl, saygın bir öğretmeni kaybettik. Hayatını eğitime öğrencilere adayan biriydi. Cenazesini de öğrencisi olan müftü kaldırdı. Milli Eğitim Bakanı okuldaki şiddet olaylarıyla ilgili bir yasa hazırladıklarını ve cezaların ağırlaştıracaklarını söyledi. Eğitimde şiddete dur demenin vakti geldi” dedi. Öte yandan birçok sendika bugün için eğitime bir gün ara verme kararı alırken, Milli Eğitim Bakanlığı böyle bir aranın söz konusu olmadığını açıkladı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yakamoz 1 hafta önce Şikayet Et
    konu yabancılar değil.. başka ülkede hiç Türkiye vatandaşı yok mu? ne zaman bırakacaksınız lanetlenmiş ırkçılığı.. konu eğitim sistemimizin tepeden tırnağa işlevsiz ve gereksiz bir şekilde olmasıdır.. Sadece adı üstünde milli eğitim..
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    yabancıları sürmenin vakti geldi de geçiyor
    Cevapla
  • mhmt 1 hafta önce Şikayet Et
    tamam 1900 den sonra gelen bütün yabancıları sürme vakti hepsi gitsin türkiye düzelir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu hakkında tutuklama kararı istendi! Şimdi ne olacak?
Levent Gültekin'den İBB Başkanı İmamoğlu'na Roma tepkisi: Babanın parasıyla mı?