Yılmaz Özdil, 'Kılıçdaroğlu medyası’nı ifşa etti!

Gazeteci Yılmaz Özdil, Kemal Kılıçdaroğlu döneminde CHP Genel Merkezi ve CHP’li belediyelerden para verilerek oluşturulan ‘Kılıçdaroğlu medyası’ndan bahsetti.

GİRİŞ 29.05.2024 22:36 GÜNCELLEME 29.05.2024 22:36
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Youtube kanalında yaptığı yayınlarla gündemi değerlendiren gazeteci Yılmaz Özdil, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdaroğlu’nun katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

"ŞANSI SIFIR, ÇÜNKÜ PARASI YOK"

Kılıçdaroğlu’nun “Delegeler aday gösterirse bir sonraki kurultayda genel başkanlığa adayım” ifadelerine Özdil, “Kemal Kılçdaroğlu’nun şansı sıfır. Çünkü parası yok” dedi.

Özdil, daha sonra Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığı döneminde CHP Genel Merkezi’nden ve CHP’li belediyelerden para aktarılarak oluşturulan ‘Kılıçdaroğlu medyası’ndan da bahsetti.

İsim vermeyen Özdil, bazı gazetecilere Genel Merkez ve belediyelerin etkinliklerine davet edilerek para verildiğini öne sürdü.

Kılıçdaroğlu Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti: Dışarıda olsaydı terör olayları biterdiKılıçdaroğlu Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti: Dışarıda olsaydı terör olayları biterdi

En yakınındaki isim açıkladı: Kılıçdaroğlu İmamoğlu'na kırgınEn yakınındaki isim açıkladı: Kılıçdaroğlu İmamoğlu'na kırgın

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    aynı şeyi şimdiki yeni ekip yaptı.
    Cevapla
  • Erkan 1 ay önce Şikayet Et
    Şimdi amerikan kopegi her ülkede birilerini destekler parçalamak susturmak kolay olsun diye.Chp TÜRKİYE ayağı sisi mısır ayağı Esad Suriye ayağı zelinski Ukrayna ayağı yahu daha yeni reisi öldürüldü chp zihniyetli geri kafalı seçmen İslama ülkeye insana zerre faydası olmaz köpek peşinde koş çözüm yok ATATÜRK peşinde koş savaşta kaç adalet peşinde koş ülkemde türbanlı olmasın.
    Cevapla
  • Erkan 1 ay önce Şikayet Et
    Yılmaz sana vermediler mi oğlum sen almadım dersen şaşarım netice de ATATÜRK kitabı 1881 i 1881 tlye satan sensin düşün miras yedi gibi ilginç.
    Cevapla
  • Halil 1 ay önce Şikayet Et
    Yani chdem’de “parayı veren, düdüğü öttürür” formülü işliyor…!!! Son durunda ön teker özgürt özel’in nasıl genelbaşkan olduğu ortada…???
    Cevapla
  • Haydar AYDIN 1 ay önce Şikayet Et
    Senin cebine kim para koydu onuda söylesene
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Otoyolu'nda katliam gibi kaza: Anne, kızı ve dede öldü, 3 yaralı
Yılmaz Özdil'den bunları duymak da varmış! Türkiye'nin gururu Selçuk Bayraktar....