Kayıp kardeşleri arama çalışmalarında yeni gelişme

İstanbul'da denize düşen Ayşe ve Velat Can kardeşleri ara çalışmaları sürüyor. Çalışmalarının sona ermesiyle, İstanbul Boğazı gemi trafiği, güney-kuzey yönlü olarak açıldı.

GİRİŞ 03.01.2025 14:32 GÜNCELLEME 03.01.2025 14:55
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Sarıyer'de 23 Kasım'da saat 18.00 sıralarında sahilde yürüyen abla Ayşe Can ile onu kurtarmak için suya atlayan Velat Can'ı arama kurtarma çalışmaları 42. gününde de sürüyor.

BOĞAZ TRAFİĞİ ASKIYA ALINMIŞTI!

Gemi trafiğine kapatılan İstanbul Boğazı'nda yapılan aramalarda kardeşlerden bir iz bulunmaya çalışıldı.

Arama çalışmaları kapsamında İstanbul Boğazı, geçici olarak çift yönde gemi trafiğine kapatıldı. AFAD, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri kardeşlerden bir iz aradı.

ÇALIŞMALAR 2 SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından İstanbul Boğazı gemi trafiğine tekrar açıldı.

Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Hakan Sönmez 5 ay önce Şikayet Et
    Bir gün boğaz temelli kapanacak.
    Cevapla
  • Kayserili. 5 ay önce Şikayet Et
    akıntı orda bırakmaz insan ölünce şişer ve mutlaka sahile vurur bu arayanlar bunları her halde düşünmüştür Rabbim sabırlar versin.
    Cevapla
  • Şahin 5 ay önce Şikayet Et
    Rabbim merhametiyle muamele etsin iki kardeş zor bir durun ailesine sabırlar versin Rabbim
    Cevapla
  • baybars 5 ay önce Şikayet Et
    boğazda kaybolanlar genelde bursa balıkesir sahilinde bulunuyor
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Rabbim yardımcıları olsun. Sabır versin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TSK'da devrim gibi düzenleme! 72 yaş sınırı! Yetki Cumhurbaşkanı'nda
Son dakika: Korkulan oldu, komandolar da harekete geçti! Peş peşe yangınlar çıkıyor...