Kekikte yabancı madde çıktı! Meşhur baharat markası ifşa oldu

Tarım ve Orman Bakanlığının yayınladığı Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar listesinde İpekyolu Baharat'a ait kekikte uygunsuzluk tespit edildiği belirtildi.

Kekikte yabancı madde çıktı! Meşhur baharat markası ifşa oldu
Kekikte yabancı madde çıktı! Meşhur baharat markası ifşa oldu
GİRİŞ 06.02.2025 09:13 GÜNCELLEME 06.02.2025 09:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığını tehlikeye düşüren gıda ve işletmeleri ifşa etmeye devam ediyor. Bu bağlamda "Taklit ve Tağşiş Yapılan Gıdalar" ve "Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar" listeleri sürekli güncelleniyor.

Süt ürünleri, et ürünleri, çeşniler, vs. pek çok ürün grubunda yapılan tağşiş ve gıda sahtekarlığı detaylarıyla ilan ediliyor.

Bunlar arasında İpekyolu Baharat markasına ait kekik ürünü de yer aldı.

ÜNLÜ MARKAYA AİT KEKİKTE UYGUNSUZLUK

4 Şubat 2025'te güncellenen listede birçok marka ve ürün yer aldı. İpekyolu Baharat'a ait kekikte uygunsuzluk tespit edildi.

İpekyolu Baharat'a ait kekik ürününde yabancı madde tespit edildiği açıklandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 04.02.25 tarihinde güncellenen Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar listesinin bir bölümünü gösteren ekran görüntüsü

Ankara Yenimahalle'de yapılan denetimde İpekyolu Baharat'a ait kekikte yabancı madde tespit edildiği ifşa edildi.

TAĞŞİŞ LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Meryem Üstün Haber7.com - Editör
Haber 7 - Meryem Üstün

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünü bitirdi ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nde Felsefe yüksek lisansını tamamladı. Ekim 2023'ten beri Haber7 bünyesinde internet editörü olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 2
  • memo 5 gün önce Şikayet Et
    türk milleti artık gavur olmuş, gavurda kanunlar var . bizde ne kanun ne iman var. sadece kesenin ağzına bakıyor her şey.
    Cevapla
  • fasa 5 gün önce Şikayet Et
    ifşanın ötesinde ne yapılıyor bu firmalara el konulmalı emsal teşkil edecek cezalar verilmeli, ifşa et dur değişen bişe olmaz, kaç aydır ifşa ediliyor kimsenin korktuğu yok, herkes aynı hilelere devam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Başkan Erdoğan Malezya'da resmi törenle karşılandı! Dikkat çeken anlar