Diyarbakır’da aile arasındaki kavgada ölü sayısı yükseldi

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde aile üyeleri arasında çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 2’ye yükseldi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GİRİŞ 25.02.2025 22:50 GÜNCELLEME 26.02.2025 18:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kulp ilçesinde Fener A. (70), eşi Necat A. ve oğlu Mahsum A. (25) arasında tartışma yaşanmıştı. Silahlı kavgaya dönüşen olayda, Mahsum A.'nın silahından çıkan kurşunlar sonucu annesi olay yerinde hayatını kaybetti. Babası ise ağır yaralanmış, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Dicle Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti.

Necat A., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çiftin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından ilçede defnedildi.

Mahsum A., olaydan sonra teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • GERÇEK 2 ay önce Şikayet Et
    iki aile değil aile arası bir kavga hayırsız bir evlat anne ve babasını öldürmüş nedeni kesin para veya mal paylaşımı tabiki
    Cevapla
  • Doğulu 2 ay önce Şikayet Et
    Cehalet ve hırs vahşiliği beraberinde getiriyor.
    Cevapla
  • ihsan 2 ay önce Şikayet Et
    kaçak elektrik, kaçak su, vergi kaçırma devlete ihanet. Ben bir Diyarbakırlı olarak kendi memleketimden utanıyorum. Açgözlülük had safhada. Diyarbakır'ın mertliği ve misafirperverliği mazide kaldı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'ye 2. dalga operasyon! 18 şüpheli tutuklandı! İsim isim verilen kararlar
Ünlü markanın yeni otomobili olay oldu: Tahmini Türkiye fiyatı piyasayı karıştıracak