Eşinin yanında ensesinden vurmuştu! Olayla ilgili korkunç itiraf
Beşiktaş’ta eşiyle kafede oturan 44 yaşındaki Cengiz Şire, arkadan tek kurşunla vuruldu. Günlerce direndikten sonra yaşamını yitirdi. Saldırgan, yurt dışına kaçma hazırlığındayken yakalanıp tetikçi olduğunu itiraf etti.
Beşiktaş'ta eşiyle birlikte işlettikleri kafede sohbet eden Cengiz Şire’ye yönelik saldırı planlı şekilde gerçekleştirildi.
Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülere göre saldırgan, olay öncesinde uzun süre kafeye yakın bir noktada bekledi, çevreyi gözetledi.
22 yaşındaki saldırgan, yüzünü kapüşonla gizledikten sonra kafeye yöneldi. Cengiz Şire’nin arkasından yaklaşıp silahını çıkardı ve tek el ateş etti.
OLAY YERİNDEN KAÇTI
Saldırgan olay yerinden koşarak kaçtı. Ancak İstanbul Emniyeti tarafından başlatılan takip sonucu Edirne’de yurtdışına kaçma hazırlığı yaparken yakalandı.
TETİKÇİ OLARAK TUTULDU
Gözaltına alınan saldırganın suç kaydının olmadığı belirlendi. Saldırgan ilk sorgusunda, tetikçi olarak tutulduğunu itiraf etti. Polisin cinayeti azmettirenleri yakalama çalışmaları sürüyor.
-
halıl 2 ay önce Şikayet Etİdam..kıssasa kıssas..öldürürsen ölürsün..bu kadar basit..hala İdam gelecek..Beğen
-
Adil düzen* 2 ay önce Şikayet EtKarşısında oturan bayan sanki şüpheli halleri var çünkü dibine kadar sokulan adamı görüyor ve tepki vermekte geçikiyor.Beğen
-
Yusuf 2 ay önce Şikayet EtVay be, yazık. Bu tür olay olmadan bunların yakalanması gerekir. Belli Çete işi.Beğen
-
Abdullah Özmen 2 ay önce Şikayet Etİdam şart ağa. Tavuk öldürür gibi insan öldürüyorlar.Beğen
-
Yasring 2 ay önce Şikayet EtMahkeme siz direk idam parayla cinayet işlemek insan öldürmek bu kadar kolay olmamalı kısas kısasBeğen