Son dakika: Irak'ın kuzeyinden acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Operasyon bölgesinde terör örgütü mensupları tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcıya (EYP) basması sonucu İs. Uzm. Çvş. Önder Özen'in şehit olduğunu açıkladı.

Son dakika: Irak'ın kuzeyinden acı haber: Bir askerimiz şehit oldu
Son dakika: Irak'ın kuzeyinden acı haber: Bir askerimiz şehit oldu
GİRİŞ 04.05.2025 01:20 GÜNCELLEME 04.05.2025 01:26

Son dakika şehit haberleri: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde Pençe Operasyon bölgesinde (Hakurk) hain terör örgütleri tarafından yerleştirilen EYP'ye basması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan İs. Uzm. Çvş. Önder Özen'in tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

PENÇE OPERSAYON BÖGLESİNDE BİR ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

MSB'den yapılan açıklamada, "Irak’ın kuzeyindeki Pençe (Hakurk) Operasyon bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyeti esnasında mayın/EYP’ye basması sonucu yaralanan kahraman silah arkadaşımız İs.Uzm.Çvş. Önder ÖZEN derhal hastaneye kaldırılmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 03 Mayıs 2025 tarihinde şehit olmuştur. 

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 48
  • Kayacık 9 ay önce Şikayet Et
    Öncelikle şehidimize Allah rahmet eylesin. Terörsüz Türkiye olsun da işte böyle olunca olmuyor. Çözüm sürecinde olduğu gibi oyalama taktiği olmamalı. Yeniden mevzilenmesinler. Silahları TSK ne teslim edecekler. Öyle "toprağa gömme" olmaz. Biz 1. dünya savaşında mağlup olunca; orduyu terhis, silahları teslim edeceksiniz demişler(di).
    Cevapla
  • Cenk Yakın 9 ay önce Şikayet Et
    Bu şehitlerin kanı kimin elinde,, biz terösüz Türkiye türküleri söylerken teröristler canlarımızı bir bir alıyorlar...
    Cevapla
  • Ersever 9 ay önce Şikayet Et
    Evet, belediye zabıtadından bile az maaş alabilir ama vatan için oralarda şehit olur, nur içinde yat aslanım.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Şu anda oradaki teröristleri darma duman etmek lazım. Şu süreci uzatıyorlar onlar da toparlamaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Antepli hasan 9 ay önce Şikayet Et
    Yaw artık dağlarda gezmemi kaldı çok övülen iha sihaları kaldırın askeri çatışmaya sokma Allah'ım sabırlar versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Epstein ölmeden iki gün önce vasiyetinde açıkladı! İşte mirasını dağıttığı kişiler...
Altından 3 milyar dolar vuran gizemli ismin gümüş planı ortaya çıktı