Çanakkale’de duş kabininde gizli kamera skandalı: Sapığın mesleği şoke etti

Çanakkale’deki bir orman kampında duş alan bir kadın, kendisini gizlice görüntüleyen birini fark ederek durumu polise bildirdi. Yapılan incelemede sapığın kadın doğum uzmanı olduğu ortaya çıktı.

Çanakkale’de duş kabininde gizli kamera skandalı: Sapığın mesleği şoke etti
Çanakkale’de duş kabininde gizli kamera skandalı: Sapığın mesleği şoke etti
GİRİŞ 09.07.2025 11:43 GÜNCELLEME 09.07.2025 12:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde yaşanan olay, sağlık camiasında büyük şok yarattı. 26 Haziran akşamı orman kampında duş alan bir kadın, soyunma kabininde gizlice görüntülendiğini fark etti. Kameraya alındığını anlayan kadın, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

GÖRÜNTÜYÜ ÇEKEN KİŞİ KADIN DOĞUM UZMANI 

Ekol TV'den Aziz Akova'nın haberine göre; Edirne İl Sağlık Müdürlüğü'nde pratisyen hekim olarak görev yapan B.A. adlı kadın doktorun şikâyeti sonrası olay yerine gelen ekipler, güvenlik incelemelerinin ardından şüphelinin kimliğini tespit etti. Şok edici detay ise kısa sürede ortaya çıktı. Gizlice fotoğraf çeken kişinin İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan kadın hastalıkları ve doğum uzmanı M.M. (57) olduğu belirlendi.

CEP TELEFONUNDA ÇOK SAYIDA UYGUNSUZ GÖRÜNTÜ 

Polisin gözaltına aldığı şüpheli doktorun cep telefonunda yapılan incelemelerde, yalnızca olay anına ait değil, birden fazla uygunsuz görüntünün kayıtlı olduğu tespit edildi. Görüntülerin hangi tarihlerde ve nerelerde çekildiği araştırılıyor.

KAYNAK: EKOLTV
Ahmet Aydemir Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • Murat 53 44 dakika önce Şikayet Et
    Her gün görüyon zaten sapık herif, daha ne görmeyi beklemiş?
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    severek yapacagin bir meslek sec lafini yanlis anlamis
    Cevapla
  • adalet 1 saat önce Şikayet Et
    Mahrem konularda kadına kadın doktor olmalı. Devlet bunu mutlaka gözetmeli, en azından isteyene bu hizmeti sunmalı...
    Cevapla
  • Kaan 1 saat önce Şikayet Et
    Bide kadın doğum uzmanı, Kadınların doğumunu yaparken neler aklından geçiyor bakalım
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 saat önce Şikayet Et
    Ahlaksızlığın yaşı olmuyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'de kongre skandalı İstanbul'a sıçradı! Demokrasi yerine rüşvet kazandı
Gazze'de toplama kampı planı! - 9 Temmuz Gazete manşetleri