Kapalıçarşı'da 23 iş yerine operasyon! 40 şüpheli gözaltında
İstanbul'da kaçak pırlanta soruşturması derinleştirildi. Kapalıçarşı’da 23 iş yerine operasyon düzenlenirken 40 şüpheli gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalar kapsamında, kaçak yollarla ülkemize pırlanta ve çeşitli değerli taşları getiren ve kaçak olduğunu bildiği halde satın alan 10 şüpheliyi gözaltına aldı.
Operasyon sonucunda 155 kilo 602 gram, bin 359 karat değerli taş ve 945 adet ziynet eşyası ele geçirildi. Ele geçirilen değerli taşların yaklaşık piyasa değerinin 445 milyon 750 bin lira olduğu değerlendirildi.
SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLDİ, 40 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Şüphelilerin ifadeleri sonrası soruşturma derinleştirildi. Kapalıçarşı'daki bazı iş yerlerine de operasyon yapıldı. Operasyonda 23 iş yeri aranırken, 40 şüpheli de gözaltına alındı.
Aramalarda ayrıca çeşitli değerli taş, 135 adet ziynet eşyası, bin 132 adet değerli maden taşı, ateşli silahlar, 267 parça tarihi eser ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Operasyon sonucunda ele geçirilen değerli taşların yaklaşık piyasa değerinin ise 1 milyar 250 milyon lira olduğu değerlendirildi.
-
KARA Elmas 2 ay önce Şikayet EtPırlanta dedin mi arkasından Siyonist de.Beğen Toplam 5 beğeni
-
Abidin 2 ay önce Şikayet Etİşte bu kapaliçarşı piyasayı allak bullak ediyor operesyon devamını diliyorumBeğen Toplam 1 beğeni
-
Vatandaş 2 ay önce Şikayet EtKuyumcuda altın alıyorsun 5 lira dışarı çıkıp geri getiriyorsun alıyor 3 lira çoğu haramzade bunların fisvfalanda yok resmen hırsızlık yapıyorlar.devlet denetim getirecek fissiz faturasız altın ne alınacak nede satılacak diyecek ydpanada aşırı yüklü bir ceza kesecek ve medyada yayınlayacak bak hırsızlar nasıl yola geliyorlar her kes görecek buna sağlam irade lazım oda malesef.Beğen Toplam 7 beğeni
-
Musa 2 ay önce Şikayet EtGünaydın yeni mi uyandınız. Uçakla yolculuk edip boynunda bileğinde kafası kadar kaçak altın getirenleri de takip edin. Ülkede kaçak vergi oranı %70Beğen Toplam 1 beğeni
-
aziz 2 ay önce Şikayet EtKuyumcuların çoğu post cihazı dağıtoyot %20 kdv yerine %1 kdv ödüyorlar işyerleri aradaki parayı kırışıyorlarBeğen Toplam 2 beğeni