Son Dakika: Gülistan Doku soruşturmasında sıcak gelişme!

Son dakika haberi... Gülistan Doku soruşturmasında polislikten ihraç edilen Gökhan Ertok tutuklandı.

GİRİŞ 16.04.2026 18:01 GÜNCELLEME 16.04.2026 20:51

SON DAKİKA HABERİ: Tunceli'de 5 Ocak 2020'den itibaren kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun kaybolmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 13 şüpheliden adliyeye sevk edilen eski polis Gökhan Ertok tutuklandı.

Gülistan Doku kaybolmadan önce neredeydi? Adım adım HTS kayıtları!Gülistan Doku kaybolmadan önce neredeydi? Adım adım HTS kayıtları!

  • Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye getirildi.

Savcılıkça ifadeleri alınan 4 zanlıdan eski polis memuru Gökhan Ertok, sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Polislikten ihraç edilen Ertok'un, Gülistan Doku'nun SIM kartındaki verileri sildiği iddia ediliyor. Adliyeye sevk edilen Erdoğan E, Savaş G. ve Süleyman Ö'nün savcılıktaki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Murat gözükara 3 hafta önce Şikayet Et
    İdam şart...
    Cevapla
  • Mert Ali 3 hafta önce Şikayet Et
    Dönemin savcısı emniyet müdürü hiç ilgisi yok mu bu isle
    Cevapla
  • Mehmet Göktürk 3 hafta önce Şikayet Et
    Kanunsuz emir yerine getirilmez. Kayıp ne oldğu bikşnmeyen bir insanın sosyal medyasına girer ve delil karartırsan sonucu bu olur
    Cevapla
  • Yusf 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu polis kendisini ilgilendirmeyen bir olay yüzünden tutuklandı. Kendisini ilgilendirenlerin emri yüzünden.
    Cevapla
  • Jakuzi yokmus 3 hafta önce Şikayet Et
    Sana kendini oldurmeni emrederlerse sen emri yerine getirirmisin itirazin olmazmi
    Cevapla
  • anadolu ligi 3 hafta önce Şikayet Et
    susunda bekleyin ,devlet gereğini yapıyor, hepinizin çenesine vuruyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya ekonomisinin iki kutbu: ABD ve Çin hangi özellikleriyle öne çıkıyor?
INTERPOL tarafından aranıyordu: MİT ve Emniyet zehir tacirini Şişli'de yakaladı!