Güreşten kaçan develer seyircileri ezdi / VİDEO

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yapılan deve güreşleri esnasında güreş meydanından kaçan bir deve seyircilerin arasına daldı.

GİRİŞ 07.02.2011 11:22 GÜNCELLEME 07.02.2011 11:22

Karaçulha İlköğretim Okulu'na ek derslik yapılması için Fethiye'nin Karaçulha beldesinde deve güreşleri organize edildi. Eski Hal Meydanı'nda gerçekleştirilen güreşlere 60 deve katıldı. Muğla ve Antalya'nın ilçelerinden deve sahiplerinin katıldığı güreşlere vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Cazgırların anonsları eşliğinde renkli görüntülere sahne olan güreşler, meydandan kaçan develer yüzünden zaman zaman tehlikeli dakikalar yaşanmasına neden oldu. Güreşler sırasında büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Güreş meydanından kaçan bir deve seyircilerin arasına daldı.

Güreşleri izleyen İsmet Akçay,  kızgın devenin altında kaldı. Neye uğradığını şaşıran 72 yaşındaki İsmet Akçay, bir anda yere yığıldı. İlk müdahalesi çevrede toplanan vatandaşlar tarafından yapılan Akçay, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Akçay'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan, olayı görüntülemeye çalışan basın mensupları Karaçulha Belediyesi'nde çalışan zabıtalar tarafından tartaklandı. Çevredeki vatandaşların da araya girmesi ile belediye ekipleri güçlükle yatıştırılırken, yaralının hastaneye götürülmesi ile gerginlik kısa sürede yatıştırıldı. 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana