Karakaya: Lütfen bu oyuna gelmeyin!

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç hakkında iddialar bitmek bilmiyor.

Karakaya: Lütfen bu oyuna gelmeyin!
Karakaya: Lütfen bu oyuna gelmeyin!
GİRİŞ 13.04.2014 10:07 GÜNCELLEME 13.04.2014 10:17
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yeni Akit gazetesinden Hasan Karakaya bugünkü köşe yazısında Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç olayını kaleme aldı. Karakaya, Saraç'ın oluşturmaya çalıştığı algıyla ilgili olarak bir uyarıda bulundu: Lütfen bu oyuna gelmeyin!

İşte Karakaya'nın bugünkü köşe yazısından ilgili bölüm: 

ÖRTÜ, ÖRTBAS ARACI MI?

....

Yine "itiraf" edeyim ki;

Okurlarım, 11 Nisan Cuma günü, bu konuda da beni uyarmışlar ve "Paralel Yapı'ya operasyonlar başlayınca, Rektör Hanım'ın, birden bire örtündüğüne" dikkat çekip demişlerdi ki;

"Rektör Hanımefendi, birdenbire örtünmekle, kendisine yönelik bir operasyon yapılmasını engellemeye çalışıyor... Eğer operasyon yapılırsa da; bu operasyonun kendisine değil, başındaki örtüye yapıldığı gibi bir algı oluşturmak istiyor!..

Lütfen bu oyuna gelmeyin!..

Çok ciddi ve tehlikeli bir yapı ile karşı karşıyayız... Bunlarda, hedeflerine ulaşmak için her yol mübah!.. Amaçlarına ulaşmak için; yeri gelir başlarını açarlar, yeri gelir başlarını örterler!.. Her kılığa girerler, her şeyi alet ederler!.."

Ne yalan söyleyeyim;

"Bu kadar da olmaz" diyordum ki; Cuma İçten'in, dün açıkladığı "yolsuzluk ve usulsüzlük"iddiaları geldi gündeme!..

Şimdi düşünüyorum da;

Rektör Hanım, acaba; kendi "Paralelci"liğini ve üniversitedeki "Paralel Örgütlenme"yi"örtmek" için mi örttü o "başörtüsü"nü?..

Hem "Paralel Yapı'yla ilgimiz yok" iddiasında bulunan, hem de "Paralelcileri sahiplenen" ve savunan Zaman ve Bugün gazetelerinin bugünkü manşetlerini çok merak ediyorum!..

İşin kokusu, Zaman'la ortaya çıkar!..

YORUMLAR 10
  • NAİL ERDOĞAN 10 yıl önce Şikayet Et
    BAŞ ÖRTÜSÜ ZAMANLAMASI. Baş örtüsü ne zaman kullandı .samimi olup olmadığı ilerde açıp açmayacağına bağlı eğer başörtüsü ile suçu da örtüyorsa dürüst değil burda niyet önemli neye niyet neye kısmet. suç işleyenini kafa yapısına bakılmaz gerçekler er geç meydana çıkar. su akar gideceği yere gider.
    Cevapla
  • keremcan karaca 10 yıl önce Şikayet Et
    BAŞÖRTÜSÜ KADINI NE GÜZEL GÖSTERİYOR.. Bi açık haline bakın bide şimdikine.
    Cevapla
  • bgungor 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu muharebeyi Hoaca efendi Bitirir.. Çıkıp Nefsini yener de!!! bizim böyle amacımız yoktu üst kademedekiler para ve mevki sahibi olunca değişik ortamlara girdiler, Türkiyeyi yıpratmak için yanlış kimselerin dolmuşuna geldiler,bizim asıl amacımız,önce islamı yaşayan Türkiye için ilim irfan sahibi mutasıp kişiler yetiştirmek tir derse cemaatte masum insanlar zarar görmez,ha bu yapılanları tasnip etmiyoruz,Amma ya bu seçimi cemaatin destekledikleri kazansaydı,aynısının yapılmayacağını garanti edebilirlermiydi, Alt kademe üzgün bu kavga dan islam iyet zarar görüyor.
    Cevapla
  • Vicdani Ret 10 yıl önce Şikayet Et
    İman hadisi yanılgısı. O hadisi burada zikredenlere söylenmesi gereken meseleleri bilmeyişinizdir. O hadis daha önce müşrik iken ölüm korkusuyla iman eden için söylenmiştir.İslama ilk girişte kalbe bakılmaz zahire bakılır.Ama alimler ittifakla iman sonrası amale bakılacağını söylemiştir.Bu kadın yeni iman etmiş değil. Ve yıllardır başörtüsü emrini çiğnemektedir.Bu cemaat takiyyenin her türlüsünü yapmaktadır.İslam takiyye'ye sadece 5 şartla izin verir ve bu şartlar ciddi ölüm korkusu ve işkenceyle ilgilidir.Makam için rektörlük için takiyye yapılmaz.Sadece öldürleceğine ve işkence göreceğine kesin bir kanaat varsa yapılır Bunlar takiyyeyi hayatları haline getirmişler. İşine gelince kapan gelmeyince açıl diye bir islam emri yoktur. Hayatı takiyye olan bir insanın müslümanlığı tartışmalı bile değildir. Zaten müslüman değildir. Bu benim görüşm değil alimlerin icmasıdır.
    Cevapla
  • orhan koksal 10 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin ayrıcalığı yok. . Örtülü örtüsüz kim kanunlara aykırı bir iş/işlem yapmışsa hesabını vermeli. Dini değerleri buna alet etmemeli, buna tenezzül edenlere de pirim verilmemeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
Gazze'ye havadan bırakılan yardım paraşütleri açılmadı! Çok sayıda ölü ve yaralı var