Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si görenleri şaşırttı! İşte Şebnem Ceceli'nin son hali...

Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si görenleri şaşırttı! Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan ve milyonları ekrana kilitleyen dizinin mink oyuncusu çok büyüdü. Reşat Nuri Güntekin'in aynı isimli kitabından uyarlanan ve uzun süreler ekranlarda kalan dizide birçok oyuncu şimdilerde farklı bir görüntüye sahip. İşte Yaprak Dökümü dizisinin Ayşe'si Şebnem Ceceli'nin son hali!

Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si görenleri şaşırttı! İşte Şebnem Ceceli'nin son hali...
Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si görenleri şaşırttı! İşte Şebnem Ceceli'nin son hali...
GİRİŞ 09.09.2021 11:36 GÜNCELLEME 09.09.2021 11:36

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Türk dizi tarihinin efsaneleri arasında yer alan Yaprak Dökümü dizisinin oyuncuları görenleri şaşırtıyor. Dizi de Ayşe karakterine can veren minik oyuncu Şebnem Ceceli son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Reşat Nuri Gültekin'in aynı isimli kitabından uyarlanan ve milyonları ekrana kilitleyen dizinin minik Ayşe'si şimdilerde genç bir kız oldu. İşte Şebnem Ceceli'nin son hali...

Şebnem Ceceli Görenleri Şaşkına Çevirdi!

Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen Yaprak Dökümü dizisinde Ayşe karakterine hayat veren Şebnem Ceceli büyüdü genç kız oldu. Değişimiyle hayran bırakan Ceceli, şimdilerde hukuk öğrencisi ve hedefi adli tıp alanında uzman bir avukat olmak.

2000'li yılların unutulmaz dizisi Yaprak Dökümü, kadrosu ve hikayesiyle yayınlandığı dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen efsane diziler arasında yerini aldı. Tekrarları hâlâ aynı heyecanla izlenen dizide Tekin Ailesi'nin en küçük ferdi Ayşe Tekin'i Şebnem Ceceli canlandırıyordu.



Şimdi 20 yaşında olan Şebnem Ceceli kamerlardan uzak bir hayat yaşıyor. Eğitimine odaklanan Ceceli hayallerinin peşinden koşmayı tercih ediyor. Hedefi ise adli tıp alanında uzman bir avukat olmak.

Yaprak Dökümünün Minik Ayşe'si Başka Projede Yer Almadı

Ayrıca Ceceli'nin ekonomik özgürlüğünü elde etmek için yarattığı "Little Satisfying Things" adında kırtasiye markası var.

Şebnem Ceceli daha önce verdiği bir röportajda "Peki, bir daha hiçbir yapımda neden rol almadınız?" sorusuna şu cevabı verdi: "İki kısa filmde rol aldım sonrasında. Onun dışında olmadı. Ailem oyunculuğa devam etme ya da etmeme konusunda bana hiçbir zaman baskı yapmadı. Zaten 5 yaşında dizi teklifi geldiğinde de bana sormuşlar ve kararıma göre hareket etmişlerdi. Dizi bittiğinde akademik hayata yöneldim."



"Tıp okumak istiyordum hatta... Daha sonra hukuk ağır bastı, benliğime biçilmiş kaftan olduğunu düşündüm. Ama tam anlamıyla hiçbir zaman 'oyunculuğu bırakacağım ve bir daha olmayacak' demedim. Sadece süreç bu şekilde gelişti."

İşte Şebnem Ceceli'nin Son Hali...

Genç oyuncu değişimiyle de görenleri hayran bırakıyor. İşte Şebnem Ceceli'nin son hali...






 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması