Ünlülerin takipçi satın almak için ne kadar harcadıkları belli oldu! Takipçi için verilen paralar...

Ünlülerin takipçi satın almak için ne kadar harcadıkları belli oldu! Instagram'ın başın çektiği sosyal mecralarda ünlü isimlerin takipçi kasmak için ne kadar para verdikleri merak ediliyordu. Özellikle Şeyma Subaşı ve Nusret gibi ünlülerin takipçi satın aldığı iddia edilmişti. İşte takipçi kasmak için verilen paralar!

Ünlülerin takipçi satın almak için ne kadar harcadıkları belli oldu! Takipçi için verilen paralar...
Ünlülerin takipçi satın almak için ne kadar harcadıkları belli oldu! Takipçi için verilen paralar...
GİRİŞ 09.09.2021 16:50 GÜNCELLEME 09.09.2021 17:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şeyma Subaşı, Nusret Gökçe ve daha niceleri... Ünlülerin birçoğunun sosyal medya hesaplarında takipçi ve beğeni satın aldıkları her zaman konuşuluyordu. Birçok ünlü isimin takipçi kasmak için ne kadar para verdiği ortaya çıktı. Çok uçuk rakamlara sosyal medya hesaplarında takipçi kasan ünlü isimler bu platformlarda bu şekilde ün kazanıyor. İşte birçok ünlü isimin takipçi satın aldığı o fahiş ücretler...

Tüm dünyanın kullandığı sosyal medya, artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Sosyal medya bazılarımız için önem arz etmezken, fakat bazılarımız için çok daha fazla önem arz ediyor. Hatta özellikle bazı ünlü isimler ve fenomenler için sosyal medya, adeta bir rekabet haline dönüştü. Peki ünlülerin ve fenomenlerin kendi hayranları dışında Instagram'dan takipçi satın aldığını biliyor muydunuz? Gelin bakalım ne paralar dökülüyormuş bu işler için...

Ünlü İsimlerin Takipçi Satın Aldığı Fiyatlar Bu Köşe Yazısında!

Takipçi ve beğeni sayıları onlar için ekmek, su gibi başlıca bir ihtiyaç olmuş artık. Özellikle sosyal medyadan para da kazanılmaya başlayınca bu işler bambaşka bir hal almaya başladı. Sosyeteden, sanatçılardan ya da blogerlardan bir çok ünlü isim takipçi ve beğeni satın alıyor. Kimisi arkadaşını kıskandığından kimisi ise reklam ücretini artırmak adına sürekli takipçi basıyor.

Örneğin üç gün önce takipçi sayısı 400 bin olan hesaplar bir anda 1 milyona ulaşıyor. 2 milyon takipçisi bulunan hesaplar bir haftada 4 milyon oluyor. Üstelik bu iş için oldukça yüksek ücretler ödeniyor. 1 milyon takipçi satın almak için 25 bin TL, 1 fotoğrafa 4 bin beğeni almak için 1500 TL civarı ücretler isteniyor.

Fakat unutulan bir konu var. Takipçi satın alan ünlü ve sosyetik isimlerin hangi panelden takipçi aldıkları net bir şekilde ortaya çıkıyor. Daha sonra bu durumu inkar etmeleri ve takipçilerinin “organik” olduğunu söylemeleri de inandırıcı olmuyor. Açıkçası kendilerini komik duruma düşürmekten başka bir işe yaramıyor. Siz siz olun takipçi sayınızı bir anda yükseltip hava atmaya kalkmayın.

YORUMLAR 2
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Nusret adamdır bence heryere şube açmalı amerikanin pis urunleri yerine milli olmalı
    Cevapla
  • atilla 2 yıl önce Şikayet Et
    Kebapçı nusret takipçilere ödediğin kadar vergi ödüyormusun acaba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler