Taxi filminin yıldızı Samy Naceri Türkiye'de taksisiz kalmıştı! Bu kez kaçırmadı...

Bir dönemin efsane filmleri olan Taxi serisinin başrol oyuncusu Samy Naceri geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelmişti. Burada bir film görüşmesinde bulunan ünlü isim İstanbul'da yaklaşık 20 dakika taksi bekleyince gündem olmuştu. Nişantaşı'nda menajeri ile beraber görüntülenen ünlü isim Türkiye'de taksi problemi hakkında konuştu. İşte ünlü ismin taksiyle ilgili görüşleri!

Taxi filminin yıldızı Samy Naceri Türkiye'de taksisiz kalmıştı! Bu kez kaçırmadı...
Taxi filminin yıldızı Samy Naceri Türkiye'de taksisiz kalmıştı! Bu kez kaçırmadı...
GİRİŞ 05.11.2021 11:09 GÜNCELLEME 05.11.2021 11:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Taxi film serisinin yıldızı Samy Naceri geçtiğimiz gün film görüşmeleri yapmak için İstanbul'a gelmişti. Beraberindeki ekiple İstanbul'da tarihi yarım adayı gezen ünlü isim 20 dakikadan fazla taksi beklemesiyle gündem olmuştu. Geride kalan günlerde menajeri ile Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü isimin cep hattı aldığı görüldü. Kendisine Türkiye'de ki taksi problemi de sorulan ünlü isim konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. İşte bir dönemin efsane ismi Samy Naceri'nin o açıklamaları...

"Türk Oyuncu Olarak Aras Bulut'u İzledim ve Beğendim"

Samy Naceri önceki gün Nişantaşı Citys'teydi. Kendisine eşlik eden menajeriyle bir cep telefonu operatörü mağazasından yeni cep hattı satın alan ünlü oyuncu, çıkışta soruları yanıtladı. Fransa'da aktör olan oğluyla Türkiye'de film çekmeyi planladığını ve bu nedenle iş görüşmelerinin devam ettiğini anlatan oyuncu, "Türkiye'deki oyuncuları pek tanımıyorum burada sadece Aras Bulut'un filmini izlemiş ve beğenmiştim. Belki burada bir film çekebilirim, onun görüşmelerini yapıp bazı yerleri geziyorum" dedi.

20 Dakika Taksi Beklediği Hatırlatılınca Yorum Yaptı

Cağaloğlu'nda 20 dakika taksi beklediğinin hatırlatılması ve İstanbul'daki taksi problemiyle ilgili sorular üzerine Samy Naceri, "Bu konuya pek girmek istemem, ben ülkem Fransa'da da politik konuları konuşmayı pek sevmem. Politik konular benlik değil" diye konuştu. Naceri ardından alışveriş merkezinin dışında hiç beklemeden boş bir taksi çevirerek kaldığı otele menajeriyle birlikte geçti.

YORUMLAR 1
  • Rasim 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz deki sözüm ona sanatçı geçinenler iyi okuyun dediklerini...! "Ben sanatçıyım, politik konular beni ilgilendirmez " diyor..! Herşeye burnunu sokan sanatçı geçinip, siyasi mesajları ile milletine kin kusanlara kapak olsun..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak