CNN Türk muhabiri canlı yayında çılgına döndü! Bağlantı yanlış olunca...

CNN Türk ekranlarında yayınlanan haber programında yaşanan son dakika gelişmesi üzerine canlı olarak konuyla alakalı bir muhabir görüşü alınmak istendi. Daha öncesinde Bilim Kurulu Toplantısı ile ilgili bilgi verecek olan Serhat Dal'dan enflasyonla ilgili bilgi istenince CNN Türk muhabiri çılgına döndü. Donuk bir ses tonuyla bağlantının yanlış olduğunu söyleyen Dal, sonrasında büyük tepki gösterdi!

CNN Türk muhabiri canlı yayında çılgına döndü! Bağlantı yanlış olunca...
CNN Türk muhabiri canlı yayında çılgına döndü! Bağlantı yanlış olunca...
GİRİŞ 05.11.2021 11:08 GÜNCELLEME 05.11.2021 11:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CNN Türk ekranlarında inanılmaz bir olay yaşandı. Canlı yayında haber akışı devam ederken, programın spikeri bir son dakika gelişmesi üzerine muhabir görüşü almak istedi. Ancak daha öncesinde Bilim Kurulu Toplantısı hakkında yorum yapmak için yayına bağlanan Serhat Dal'dan enflasyonla ilgili yorum istenince deneyimli muhabir çılgına döndü. Yanlış bağlantı kurulduğunu ifade eden muhabir sonrasında kızgınlığını gizleyemedi ve canlı yayında tepki gösterdi. İşte yaşanan o anlar...

Yanlış Bağlantı Kurulunca Canlı Yayında Tepki Gösterdi!

CNN Türk ekranlarında eşine çok az rastlanacak bir olay yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarının yanı sıra Bilim Kurulu Toplantısı’nın gündeminin yayın akışında olduğu CNN Türk’te, enflasyon rakamlarına dair bir son dakika gelişmesi yaşanınca, canlı bağlantı kurulacak isimlerde karıştı.



Haber programının sunucusu, CNN TÜRK Ankara muhabiri Serhat Dal’a bağlanıp Bilim Kurulu Toplantısı gündemi yerine enflasyon rakamlarını sorunca muhabir Dal, “Sanırım bir yanlışlık oldu. Biz Bilim Kurulu Toplantısı’nın gündemini aktarmak için kamera karşısındayız” dedi. Serhat Dal, sonrasında ise duruma tepki göstererek elindeki kağıtları yere fırlattı.

YORUMLAR 4
  • Abdurrahman 2 yıl önce Şikayet Et
    İşteki ciddiyetsizlik beni de rahatsız eder. Muhabir haklı.
    Cevapla
  • fatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    yaptığı şımarıklıktan başka bir şey değil İyi de ne zannediyor ki bu kendini.
    Cevapla
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ne kibir böyle ,yanlış hata bize mahsus olan şeyler o hareket nedir.iyi ki yüksek makamlarda değil bunlar.
    Cevapla
  • İBRAHİM 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp etmiş. Yayınlar da hicmi yanlış olmuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak