Masumlar Apartmanı oyuncusu Ezgi Mola "hastanelik oldu" iddiaları hakkında açıklama yaptı!

TRT 1 ekranlarının çok izlenen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı dizisinde safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola için hastanelik oldu iddiası ortaya atıldı. Bir haber sitesinde yer alan haberde ünlü oyuncunun bacağının asansöre sıkıştığı ve hastaneye kaldırıldığı söylendi. Başarılı oyuncu Ezgi mola konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklamada bulundu!

Masumlar Apartmanı oyuncusu Ezgi Mola "hastanelik oldu" iddiaları hakkında açıklama yaptı!
Masumlar Apartmanı oyuncusu Ezgi Mola "hastanelik oldu" iddiaları hakkında açıklama yaptı!
GİRİŞ 05.11.2021 11:08 GÜNCELLEME 05.11.2021 11:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola için akıl almaz bir iddia ortaya atıldı. TRT ekranlarında yayınlanan dizide başarılı oyunculuğu ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Mola hakkında bir haber sitesi hastanelik olduğunu söyledi. Haberde ünlü oyuncunun bacağını asansöre kaptırdığı, bu yüzden hastaneye kaldırıldığı bilgisi verildi. Konuyla alakalı sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapma zorunluluğu hisseden başarılı oyuncu gerçeği ortaya çıkardı. İşte Ezgi Mola'nın yaptığı o açıklama...

Ezgi Mola Sosyal Medya Hesabından Paylaştı!

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşımla hayranlarını bilgilendirdi. Ezgi Mola “Berbat haberlere inanmayın. Ben iyiyim. O saçma habere denk gelen tabii ki inanmasın. Bilmeyen de bakmasın… Birileri sanıyorum ki, gündem değiştirme derdinde… Gündem böyle değişemez ama biz de aptal değiliz. Mutlu günlere inşallah Hep birlikte…" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 1
  • reis 2 yıl önce Şikayet Et
    insanların his ve akılları ile dalga geçen bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt